Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 15:42
Αθλητικά

Στο λιμάνι βλέπουν την ήττα και ο Στράτος παίζει μόνος του για τη Σούπερ Λίγκα






Στον απόηχο τών όσων συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην ΕΠΟ και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, διεξάγονται αύριο οι εκλογές στη Σούπερ Λίγκα για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Συνεταιρισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας σίγουρος υποψήφιος για τη θέση του προέδρου θα είναι ο Γιώργος Στράτος ο οποίος θα στηριχθεί από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ποιος θα είναι ο υποψήφιος που θα στηριχθεί από το αντίπαλο δέος, τον Ολυμπιακό.

Το πλέον πιθανό πάντως είναι ότι δεν θα υπάρξει τελικά δεύτερος υποψήφιος, καθώς η πλευρά του Ολυμπιακού βλέπει ότι δεν συγκεντρώνει την πλειψηφία. Και επειδή την παρούσα χρονική στιγμή, μία ήττα στη Σούπερ Λίγκα θα έχει αρνητικό αντίκτυπο σε ότι αφορά το επικοινωνιακό σκέλος, η σκέψη που φαίνεται να επικρατεί στο λιμάνι είναι να μην κατεβάσουν στις εκλογές κάποιον υποψήφιο ως αντίπαλο του Στράτου.

Αν τελικά οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, τότε θα μιλάμε για μία ακόμη μεγάλη νίκη όχι μόνο των τριών μεγάλων (ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) αλλά συνολικά του Ελληνικού ποδοσφαίρου που φαίνεται να οδεύει μια και καλή προς την αναγέννηση.