Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 11:17
Αθλητικά

Στο «κόκκινο» η αγωνία των φίλων του Ολυμπιακού






Δέκα ημέρες απέμειναν μέχρι την καθοριστική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και η αγωνία των φίλων της ομάδας για το μέλλον της, έχει χτυπήσει κόκκινο.

Στις 9 Μαίου στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ έχει προγραμματιστεί η κρίσιμη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη, όπου αναμένεται να ληφθούν καθοριστικές αποφάσεις τόσο για το παρόν όσο και το «αύριο» του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου.

Στη Γενική Συνέλευση της επόμενης Δευτέρας, αναμένεται να γίνει ενημέρωση των μελών για τις έως τώρα κινήσεις της τριμελής επιτροπής του Ερασιτέχνη, ενώ θα ζητηθεί και εξουσιοδότηση από τη συνέλευση, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι καθοριστικές συζητήσεις με τους υποψήφιους επενδυτές.

Αυτό βέβαια που απομένει να μάθουμε στη Γενική Συνέλευση της 9ης Μαίου είναι και το πιο βασικό. Υπάρχουν υποψήφιοι επενδυτές για τον Ολυμπιακό Βόλου; Και αν ναι, ποιοι είναι αυτοί. Υπάρχουν επιχειρηματίες που σκοπεύουν να αναμειχθούν με τα διοικητικά της ομάδας ή όσα ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα είναι «ράδιο αρβύλα».

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα για τους υποψήφιους επενδυτές.

Κάποιοι μάλιστα μιλούν για μεγαλοεπιχειρηματία που δραστηριοποιείται εκτός Βόλου, χωρίς όμως να γίνεται καμία αναφορά στο όνομά του ή ακόμα – ακόμα στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Τις τελευταίες ημέρες πάντως ακούγονται ολοένα και περισσότερο τα ονόματα του Παναγιώτη Μποτσιβάλη και του Βολιώτη μάνατζερ Ευρυπίδη Τσιμπανάκου, ως οι κύριοι εκφραστές της προσπάθειας να τρέξουν την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι οι επαφές των Μποτσιβάλη – Τσιμπανάκου με τον Νίκο Τσεκούρα είναι συνεχείς, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά πιθανή τη μεταξύ τους συμφωνία.

Το ερώτημα βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι το ποιος θα βάλει τα χρήματα για να πρωταγωνιστήσει ο Ολυμπιακός Βόλου τη νέα αγωνιστική περίοδο; Γιατί σημασία δεν έχει ποιος θα ηγηθεί αλλά ποιος θα είναι ο χρηματοδότητης της όποιος προσπάθειας. Εκτός κι αν αυτός είναι ο Μποτσιβάλης, κάτι που στα μάτια πολλών φίλων του Ολυμπιακού μοιάζει δύσκολο.

Όλα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό στη Γενική Συνέλευση της 9ης Μαίου όταν και θα ανοίξουν τα χαρτιά τους, τόσο η διοίκηση του Ερασιτέχνη, όσο και οι ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν να τρέξουν την ομάδα.