Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 14:55
Τοπικά

Στο Βόλο ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ελλάδος Κ. Δέρβος






Στο Βόλο βρέθηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ελλάδος, Κώστας Δέρβος, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τη Γραμματεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Βόλου και Συνέδρους, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «τον κ. Δέρβο καλωσόρισε ο Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Γιώργος Εμμανουηλίδης, ο οποίος ανέφερε ότι «ο Κώστας Δέρβος είναι ένα έμπειρο στέλεχος της Παράταξης και με τη μετριοπάθεια, που τον διακρίνει μπορεί να αγκαλιάσει τους νέους, που θέλουν πραγματικά να προσφέρουν στην Οργάνωση και να υλοποιήσει το όραμά του για μια ΟΝΝΕΔ δυνατή, δίπλα στη νεολαία και πρωτοπόρα στην κοινωνία».

Ο υποψ. Πρόεδρος, Κώστας Δέρβος, ευχαρίστησε τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου για την υποδοχή και ανέλυσε τις θέσεις του για την ΟΝΝΕΔ, δεσμευόμενος για «την οργανωτική ανασυγκρότηση της, που θα επιτευχθεί με νέο οργανόγραμμα και μικρότερα σχήματα, με αύξηση και ενίσχυση των θέσεων ευθύνης, που αφορούν την παραγωγή πολιτικής, με την αναβάθμιση του ρόλου των περιφερειακών οργανώσεων, με την αναβάθμιση του ρόλου των μελών της Κεντρικής Επιτροπής με συμμετοχή σε θεματικές γραμματείες ευθύνης και με τη διοικητική και οργανωτική αυτονόμηση της ΔΑΠ».

Η εκλογή του νέου Προέδρου θα λάβει χώρα στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 21-22-23 Οκτωβρίου στην Αθήνα».