Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 02:42
Αθλητικά

Στο Βόλο ο νέος τεχνικός του Βόλος Ν.Π.Σ. Χουάν Φεράντο






Στο Βόλο βρίσκεται από σήμερα ο νέος τεχνικός του Βόλος Ν.Π.Σ. Χουάν Φεράντο. Ο Ισπανός τεχνικός αφίχθη το μεσημέρι στην Αθήνα και αμέσως μετέβη στο Βόλο όπου και έπιασε αμέσως δουλειά. Ο Φεράντο είχε συνεχείς συναντήσεις με τους συνεργάτες του και τα στελέχη της ομάδας, προκειμένου να είναι καθόλα έτοιμος εν όψει της έναρξης της σεζόν.

Αλλωστε την ερχόμενη Δευτέρα για τις 7.00 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Σε αυτή θα δώσουν το παρόν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μεταξύ των οποίων και ο Πίτου Γκαρσία ο οποίος την Πέμπτη το βράδυ συμφώνησε να συνεχίσει την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα στον Βόλο Ν.Π.Σ.

Οσον αφορά τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τους διοικούντες τον Βόλο Ν.Π.Σ. να συνεχίζουν τις εντυπωσιακές τους κινήσεις. Όπως μάλιστα, έχει διαρρεύσει, ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του Βόλου Ν.Π.Σ. είναι ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος έχει διαγράψει μεγάλη καριέρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.