Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 10:18
Τοπικά

Στο αυτόφωρο αντιδήμαρχος γιατί απομακρύνθηκε το αίσχος της Ιωλκού! – Αλληλομηνύθηκαν με την περιπτεριούχο






Σε λίγη ώρα πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον του αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου, ο αντιδήμαρχος Βόλου και η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Ιωλκού και Ερμού, και που απομακρύνθηκε χθες τη νύχτα, ύστερα από μηνύσεις που υπέβαλαν ο ένας εναντίον του άλλου.

Η απομακρύνση έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας, από σνεργεία του Δήμου, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και την απόρριψη σχετικών ενστάσεων των ενδιαφερομένων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Να σημειωθεί ότι από χθες το πρωί οι υπεύθυνοι του Δήμου προσπαθούσαν να πείσουν την ιδιοκτήτρια να συμμορφωθεί, αλλά εκείνη είχε «ταμπουρωθεί» και αρνούνταν τη μεταφορά του περιπτέρου σε νέα θέση, και συγκεκριμένα στην διασταύρωση των οδών Αντωνοπούλου με Γαλλίας, όπου δεν εμποδίζει την κυκλοφορία των πεζών και ιδιαίτερα των ΑμΕΑ.

Το πρωί δημιουργήθηκε ένταση και χρειάστηκε και η παρέμβαση της Αστυνομίας.

Το συγκεκριμένο περίπτερο υπήρξε χαρακτηριστική περίπτωση αυθαιρεσίας, ωστόσο για δεκαετίες ολόκληρες κανείς δεν έκανε παρέμβαση για να δοθεί λύση, παρά μόνο η Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου, που, όπως τονίστηκε, καθαρίζει την πόλη από τις πολιτικές και μη βρομιές.