Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 18:05
Παραπολιτικά

Στον «κόσμο» της η Στάχτου προκαλεί την κοινωνία!!! Ο κόσμος πεινάει κι αυτή καταγγέλλει μετακινήσεις






Χιλιάδες συμπολιτών μας, και εκατομμύρια σε όλη τη χώρα, έχουν αναγάγει σε όνειρο ζωής την εύρεση μιας εργασίας, που θα επιτρέψει στους ίδιους και τις οικογένειές τους να διαβιώσουν αξιοπρεπώς και να διασφαλίσουν τουλάχιστον τα απολύτως αναγκαία. Η ανεργία καλπάζει και καθημερινά γεννά δράματα και τραγωδίες που όλοι μας, στον ένα ή τον άλλο βαθμό, βιώνουμε.

Την ίδια ώρα, όμως, είναι κι αυτές οι προκλητικές και εξοργιστικές περιπτώσεις, παθογόνα κοινωνικά φαινόμενα, που προσωποποιούνται από ξεπερασμένους και βαθιά νυχτωμένους συνδικαλιστές του Δημοσίου, τύπου Θάλειας Στάχτου, που μέσα σε αυτή την κατάσταση της φτώχειας και της ανέχειας κάνουν δηλώσεις και καταγγελίες ότι έγιναν – προσέξτε – παράνομες ενδεχομένως (!!) μετακινήσεις προϊσταμένων στο Δήμο Βόλου !!!

Και όλα αυτά γιατί στις 3 Μαρτίου απολογείται (μετά από μήνυση της δημοτικής αρχής), στο Πταισματοδικείο Βόλου… και μάλιστα καλεί τους εργαζόμενους και δημοκρατικούς πολίτες να συγκεντρωθούν έξω από τα Δικαστήρια, γιατί το θέμα αφορά όλους τους εργαζόμενους και δεν είναι προσωπικό.

Αντιπρόταση: Την ίδια ώρα να μαζευτούν οι μη δημοκρατικοί – κατά Στάχτου!!! –  και κυρίως οι άνεργοι πολίτες για να εξηγήσουν στην κ. Στάχτου και τους ομοίους της να καταλάβουν (αν αυτό είναι δυνατόν) ποιες είναι οι προτεραιότητες για την κοινωνία, που αυτή και οι πολιτικοί της πάτρωνες και συνοδοιπόροι έφεραν σε αυτό το χάλι… Λίγη ευαισθησία και λογική επιτέλους…

ΥΓ. Μια συγκέντρωση έξω από ένα εισαγγελικό γραφείο για την οποία ικετεύει το πρόσωπο που καλείται να είναι μέσα σε αυτό και να δίνει εξηγήσεις για όσα του αποδίδονται, δείχνει φόβο και πανικό. Είτε γιατί γνωρίζει την ενοχή του, είτε γιατί δεν εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη και προσπαθεί να ασκεί εξωθεσμικές πιέσεις. Ας το λάβει αυτό υπόψη του ο κ. Εισαγγελέας και ας ρωτήσει την μεγάλη συνδικαλίστρια όταν έχει την τύχη να τη δει από κοντά…