Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 21:30
Τοπικά

Στον Αλμυρό αύριο ο Πρ. Παυλόπουλος – Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες






Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν αύριο για την απελευθέρωση της πόλης, όπου θα παραστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Στον Αλμυρό θα βρίσκεται αύριο, Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόκληση της δημοτικής αρχής Αλμυρού και θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 136ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Ο κ. Παυλόπουλος θα βρίσκεται στις 10 το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου του Δημητρίου, όπου θα τελεστεί Δοξολογία και θα γίνει εκφώνηση πανηγυρικού από την εντεταλμένη σύμβουλο σε θέματα παιδείας και Πολιτισμού Μαρία Σταυραντώνη.

Στη συνέχεια, θα επισκεφτεί το χώρο του Ηρώου, όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες και στις 10.40 θα καταθέσει στεφάνι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακολουθήσει την παρέλαση τμημάτων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς παραδοσιακών συγκροτημάτων με τοπικές ενδυμασίες στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στις 11.15 το πρωί.

Ο κ. Παυλόπουλος ακολούθως θα επισκεφτεί το δημαρχείο Αλμυρού όπου σε ειδική τελετή θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης.

Η δημοτική αρχή Αλμυρού θα τον ξεναγήσει ακολούθως στο Μουσείο του Αλμυρού και στο Μοναστήρι της Παναγιάς Ξενιάς και θα του παραθέσει δεξίωση στο Κουρί.

Η δημοτική αρχή Αλμυρού ενημερώνει ότι η προέλευση των επισήμων στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου θα γίνει έως και τις 9.20 το πρωί.

Τονίζει ότι ο δημοτικός χώρος στάθμευσης θα πρέπει να παραμείνει ελεύθερος κατά το ήμισυ, με είσοδο από τη Μυρμιδόνων, και για το χρονικό διάστημα από τις 7 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι.

Να επισημανθεί ότι η Ένωση Επαγγελματιών Αλμυρού από την πλευρά της έχει ανακοινώσει ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά έως τις 12 το μεσημέρι, ώστε οι επαγγελματίες να παρακολουθήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη του Αλμυρού λόγω επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε τμήματα οδών του Αλμυρού.

Ήδη έχει κλείσει από την κυκλοφορία η οδός Βασ. Κων/νου από Δ. Αργυροπούλου έως Μιχοπούλου

Λήψη απαραίτητων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήματα οδών του Αλμυρού λόγω επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας την Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017. Ενόψει της εκδήλωσης που θα τελεστεί για την εορτή της Απελευθέρωσης της πόλης του Αλμυρού την Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017, σας ενημερώνουμε ότι από τις 8:30 π.μ. έως και τις 12:30 μ.μ. θα απαγορεύεται η διέλευση (καθώς και στάση-στάθμευση) των οχημάτων στα παρακάτω τμήματα των οδών:
-Οδός Βόλου από την συμβολή των οδών Β. Παύλου έως Αχιλλέως
-Οδός Βασ. Κων/νου από την συμβολή των οδών Παναγοπούλου έως Φίλωνος
-Οδός Μυρμηδόνων από την συμβολή των οδών Βασ. Κων/νου έως Αχιλλέως
-Οδός Ερμού από την συμβολή των οδών Αθηνάς έως Όθρυος
-Οδός Αθηνών από την συμβολή των οδών Όθρυος έως Μητάκου
-Οδός Μιχοπούλου (ολόκληρη)
-Οδός Αθήνας από την συμβολή των οδών Ερμού έως Βασ. Κων/νου
-Οδός Φιλελλήνων από την συμβολή των οδών Μπαλτατζή έως την Κεντρική Πλατεία
Επίσης θα πρέπει να παραμείνει ελεύθερος από σταθμευμένα οχήματα ο χώρος που χρησιμοποιείται ως δημοτικός χώρος στάθμευσης κατά το ήμισυ, με είσοδο από την οδό Μυρμηδόνων (έναντι «Γαλαξία») και για το χρονικό διάστημα από 7:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ.

Πηγή: almyrosinfo.gr