Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 04:30
Αθλητικά

Στον Άρειο Πάγο ο Αλαφούζος για άνοιγμα του koriopolis!






Νέα τροπή επιχειρεί να δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος στην πολύκροτη υπόθεση του “koriopolis” καθώς σήμερα το πρωί θα καταθέσει, μαζί με το νομικό επιτελείο της “πράσινης” ΠΑΕ, μηνυτήρια αναφορά στον Αρειο Πάγο, το ανώτατο δικαστήριο της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης της Ελλάδας, καταθέτοντας στοιχεία και διαλόγους που έχουν απομαγνητοφωνηθεί αλλά δεν ελήφθησαν υπόψη πριν το τελεσίδικο βούλευμα.

Στη μηνυτήρια αναφορά του προέδρου του Παναθηναϊκού θα περιλαμβάνονται κατ’ αρχάς τα ονόματα του Βαγγέλη Μαρινάκη, των στελεχών της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, οι διαιτητές Παππάς, Μάνταλος, Κύζας, αλλά και οι δύο εισαγγελείς που είχαν πάρει στα χέρια τους την υπόθεση του Koriopolis κ.κ. Τσιμπλάκης και Πούλιος οι οποίοι ελέγχονται πειθαρχικά για απόκρυψη στοιχείων ή παράβλεψη σοβαρών στοιχείων.

Ο Αλαφούζος επίσης θα καταθέσει στοιχεία και διαλόγους με όλο το εύρος των συνομιλιών του “κοριού” της ΕΥΠ για την υπόθεση του “Koriopolis” που έχουν απομαγνητοφωνηθεί και δεν είχαν αρχικά δει το φως της δημοσιότητας, οι οποίοες δεν ελήφθησαν υπόψη από τη δικαιοσύνη.
Επί της ουσίας ο Παναθηναϊκός επιδιώκει να ανοίξει με νέα στοιχεία και την υπόθεση του “Koriopolis”, μολονότι υπήρχαν αθωωτικά βουλεύματα για πρόσωπα που είχαν εμπλακεί στην αρχική υπόθεση τα οποία σύμφωνα με τους “πράσινους” συνδέονται επίσης και με υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης”.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα επικαλεστεί την οικονομική ζημία που έχει υποστεί ως εταιρία από τη δράση των συγκεκριμένων προσώπων, καθώς επίσης και τη γενικότερη και συνολική ζημία που έχει υποστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο διαφθοράς αλλά και αθέμιτου ανταγωνισμού.

 

Πηγή: sdna.gr