Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 14:34
LIFE

Στοιχεία-σοκ για τον Τζιμ Κάρεϊ: Eίχε ηπατίτιδα και έκανε σεξ χωρίς προφυλάξεις με την πρώην του






Νέα στοιχεία βγήκαν στο φως σχετικά με τον Τζιμ Κάρει και την  υπόθεση αυτοκτονίας της πρώην συντρόφου του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο διάσημος κωμικός, αν και είχε αρνηθεί επανελειμμένα πως νοσούμε από ΣΜΝ, το Ιανουάριο του 2013 ανακάλυψε πως έπασχε από ηπατίτιδα Α, έρπη και χλαμύδια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μπορεί το όνομα που εμφανίζεται στα αποτελέσματα να είναι διαφορετικό, εικάζεται ότι πρόκειται για τον Κάρεϊ, ο οποίος χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Τζόσε Λόπεζ για να υποβληθεί στις εξετάσεις.

 

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της μητέρας της πρώην συντρόφου του Γουάιτ υποστήριξε: «Αφότου ο Κάρεϊ έλαβε τα αποτελέσματα, τα έκρυψε από την Γουάιτ, με την οποία είχε εμπλακεί συναισθηματικά, και δεν την ενημέρωσε ότι ήταν θετικός σε ηπατίτιδα Α, ιό HSV (Herpes Simplex Virus) τύπου 1 και 2 και χλαμύδια».

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος Μάικλ Αβενάτι πρόσθεσε πως ο Κάρεϊ «έκανε σεξ χωρίς προστασία με την Γουάιτ, γνωρίζοντας ότι ήταν θετικός σε αφροδίσια νοσήματα ακόμα και στις 12 Φεβρουαρίου του 2013 (εβδομάδες αφότου είχε λάβει τα αποτελέσματα)».

Με τις καταγγελίες της μητέρας της Γουάιτ να χαρακτηρίζονται ψευδείς από τον δικηγόρου του Τζιμ Κάρεϊ, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο μετά την δημοσιοποίηση μηνυμάτων, στα οποία η σύντροφος του Κάρεϊ ανησυχούμε πως έχει κολλήσει αφροδίσια νοσήματα.

 

Η 30χρονη, η οποία αυτοκτόνησε μετά τη λήψη κοκτέιλ ναρκωτικών, εμφανιζόταν ανήσυχη γράφοντας: «Φαντάσου πως νιώθω εγώ τώρα. Εγώ θα έπρεπε να είμαι αυτή που φρικάρει. Αν για κάτι είμαι σίγουρη, είναι το ζήτημα τριβής που αναφέρεις».

Η απάντηση που έλαβε από τον Κάρεϊ, ο οποίος προσπάθησε να την καθησυχάσει ήταν η εξής: «Εύχομαι να είσαι καλά, μωρό μου. Θα μπορούσε να ήταν από κάποιον πριν από εμένα. Δεν εμφανίζεται μέχρι να εκδηλώσεις άγχος».

Πηγή: iefimerida.gr