Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 04:39
ΒόλοςΤοπικά

Στη φυλακή τρεις φυγόποινοι που συνελήφθησαν στον Βόλο






Στη φυλακή οδηγήθηκαν τρεις φυγόποινοι, που συνελήφθησαν χθες και προχθές στον Βόλο. Χθες το πρωί συνελήφθη μια 45χρονη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση. Ειδικότερα, η 45χρονη είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 30 ημερών. Οδηγήθηκε στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Στις φυλακές Ιωαννίνων εξάλλου οδηγήθηκε χθες ένας 38χρονος Αλβανός που είχε συλληφθεί προχθές από αστυνομικούς του Τμήματος Αλμυρού καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση. Ειδικότερα, ο 38χρονος είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων σε ποινή κάθειρξης 6 ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ για απλή συνέργεια σε μεταφορά από κοινού ναρκωτικών ουσιών.
Επίσης στη φυλακή οδηγήθηκε χθες ένας 67χρονος Έλληνας, που είχε συλληφθεί προχθές το βράδυ στον Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης 8 μηνών για φοροδιαφυγή.