Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 11:53
Τοπικά

Στη φυλακή ο 65χρονος Βολιώτης έμπορος ναρκωτικών






Προφυλακιστέος κρίθηκε  ο 65χρονος έμπορος ναρκωτικών με σύμφωνη απόφαση  Εισαγγελέα και  Ανακριτή  και θα οδηγηθεί στη φυλακή. Η φίλη του 41ενός ετών που συνελήφθη προχθές μαζί του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς ρόλους. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Βολιώτες θα έριχναν στην αγορά του Βόλου 2.600 δόσεις ηρωίνης.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 65χρονου, που είναι γνωστός για τη δράση του στην αστυνομία καθώς προμήθευε ηρωίνη τους τοξικομανείς, κινητοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, ολόκληρο το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, έπειτα από πληροφορία ότι θα αναχωρούσε για την Αθήνα για αγορά ηρωίνης που στη συνέχεια θα πωλούσε στη Μαγνησία. Μετά από ένα πέρασμα από το σπίτι του όπου διαπιστώθηκε ότι έλειπε το αυτοκίνητό του, οι αστυνομικοί του «έστησαν καρτέρι» σε παράδρομο της ΠΑΘΕ, στο ύψος της Πελασγίας και τον ανέμεναν.

Η έφοδος τελικά έγινε στο ύψος των Αλυκών και αφού οι αστυνομικοί εξέτασαν ενδελεχώς το αυτοκίνητο,  βρήκαν τα ναρκωτικά αφού ξήλωσαν τον καπλαμά της πόρτας του συνοδηγού. Ο 65χρονος έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης για διακίνηση ναρκωτικών 25 χρόνια και αποφυλακίστηκε το 2015, ενώ θεωρείται ότι έκανε κατ’ επάγγελμα διακίνηση, ενώ η 41χρονη έχει απασχολήσει τις αρχές για κατοχή ναρκωτικών.