Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 15:28
Κόσμος

Στη φυλακή μοντέλο του Playboy για μαφιόζικη εκτέλεση!






Στη φυλακή για δυόμισι χρόνια θα μείνει το μοντέλο του Playboy και πρώην Μις Βοσνία, Slobodanka Tosic για συμμετοχή σε δολοφονική επίθεση και διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο.

Η 29χρονη Tosic ανήκε σύμφωνα με τους εισαγγελείς σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες οργανωμένου εγκλήματος στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη.

Οι αρχές διεξήγαγαν την μυστική επιχείρηση με την ονομασία «Επιχείρηση Κούκλα» από την οποία προέκυψαν στοιχεία ότι το διάσημο μοντέλο και 31 ακόμα άνθρωποι εμπλέκονται σε πολλαπλές δολοφονίες, ένοπλες ληστείες και ξέπλυμα χρήματος.

Συγκεκριμένα προέκυψε ότι η 29χρονη είχε σχέση με τον μαφιόζο Darko Elez. Την ίδια ώρα προσέγγισε τον Djordje Zdrale -δολοφόνο που εκτίει 20ετή ποινή φυλάκισης- ο οποίος ήταν ερωτευμένος μαζί της, να την πάει σε ένα φιλικό σπίτι όπου περίμεναν ένοπλοι να τον εκτελέσουν. Όταν έφτασαν στο σπίτι ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον του Zdrale, ο οποίος, όμως επέζησε και τελικά κατέθεσε εναντίον της Tosic στο δικαστήριο.

Η νεαρή καλλονή συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο στην Κροατία, εκδόθηκε στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και δικάστηκε στο Σαράγεβο.

 

Μεταξύ άλλων η ποινή της αφορά για συμμετοχή σε δολοφονία πέντε μαφιόζων καθώς και συμμετοχή σε ληστείες άνω των 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Πηγή: newpost.gr