Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 14:02
LIFE

Στην υγειά μας: Τα χαμηλά νούμερα και η μέρα αλλαγής






Η εκπομπή άλλαξε μέρα λόγω Survivor και τα νούμερα τηλεθέασης σημείωσαν πτωτική πορεία
Το τελευταίο διάστημα ακούγονται διάφορες φήμες που θέλουν την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου να επιστρέφει στην ημέρα προβολής που την είχαμε μάθει τόσα χρόνια. Η μουσική εκπομπή γυρίζει στη συνηθισμένη της ώρα κάθε Σάββατο βράδυ, με πιθανότερη ημέρα επιστροφής το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Θυμίζουμε πως τo «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» άλλαξε ημέρα προβολής λόγω του «Survivor» και βούλιαξε στα νερά του Άγιου Δομίνικου μαζί με την παραγωγή του Ατσούν Ιλικάλι.

Παρά το γεγονός ότι η χθεσινή εκπομπή (22/2) είχε αφιέρωμα στον Νίκο Πορτοκάλουγλου και στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τα νούμερα τηλεθέασης κινήθηκαν και πάλι αρκετά χαμηλά. Το «MasterChef 3» σάρωσε στο δυναμικό κοινό με 28,1%, ενώ την έκπληξη έκανε ο ANT1, με την τηλεοπτική σειρά «Η Επιστροφή» που στα συνολικά νούμερα κατάφερε να τερματίσει πρώτη με 25,8% και στο δυναμικό δεύτερη με 23,3%. Το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» έμεινε στην τρίτη θέση, τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό.

Ωστόσο, η επιστροφή του Σπύρου Παπαδόπουλου το Σάββατο φέρνει νέους ανταγωνιστές για την εκπομπή. Αυτήν την φορά,η μουσική εκπομπή του ΣΚΑΪ θα βρει απέναντί της όχι έναν αλλά δύο μεγάλους ανταγωνιστές. Πέρα από την εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» της ΕΡΤ1 με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, το βράδυ του Σαββάτου θα προβάλλεται και η νέα εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη «It’s show time» με πρώτη καλεσμένη την Πάμελα Άντερσον.

Μάλιστα, εκτός απροόπτου η εκπομπή του Open TV θα κάνει πρεμιέρα το ίδιο βράδυ που ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα επιστρέψει στην καθιερωμένη του σαββατιάτικη ώρα στο κανάλι του Φαλήρου.