Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 12:40
LIFE

Στην πισίνα με τη Μόνικα Μπελούτσι






Στα 51 της χρόνια, η Μόνικα Μπελούτσι είναι πιο όμορφη από ποτέ και φωτογραφίζεται γυμνή στην πισίνα για χάρη του γαλλικού περιοδικού «Paris Match».

Διανύοντας την 5η δεκαετία της ζωής της η ιταλίδα ηθοποιός διατηρεί τη μεσογειακή της ομορφιά και εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη.

Το τεύχος του Paris Match θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2016 με τις πωλήσεις του περιοδικού να αναμένεται να εκτοξευθούν.

 

monicabelu2

 

Η συνέντευξη της Μόνικα Μπελούτσι στο Paris Match αναφέρεται στην πορεία της, στην καριέρα της, στον έρωτα. Κάποια στιγμή τη ρωτάει ο δημοσιογράφος:

«Είδαμε τον Βενσέν Κασέλ (σ.σ.: ο πρώην σύζυγός της)  με μια νεαρή γυναίκα δίπλα του. Ενώ εσείς, από τη στιγμή που χωρίσατε, πριν από τρία χρόνια, τίποτα, σιωπή…»

«Η εικόνα μου ζει τη ζωή της, εγώ τη δική μου. Σαν ηθοποιός έχω μια δημόσια εικόνα. Σαν γυναίκα, έχω ανάγκη να κρατάω τον μυστικό μου κήπο για να προστατεύομαι και για να προστατεύω τα παιδιά μου. Βλέπετε αυτή την κούκλα με ένα χρυσό φόρεμα και μάσκα νεκρού που βρίσκεται στο τζάκι μου; Την αγόρασα στο Μεξικό, όταν κάναμε την διαφήμιση της ταινίας Τζέιμς Μποντ. Για τους μεξικανούς, αυτή η κούκλα συμβολίζει την μεγαλύτερη γιορτή τους, τη γιορτή των Νεκρών, με την οποία ξεκινάει, εξάλλου, και η ταινία Spectre. Είναι το τέλος και η νέα αρχή. Ακριβώς όπως νιώθω κι εγώ αυτή τη στιγμή…»

monicabelu1