Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 09:24
Τοπικά

Στην «Κιβωτό» η σωτηρία του Ορφανοτροφείου; – Πρόταση στον πατέρα Αντώνιο να αναλάβει την προεδρία






Στο πρόσωπο του ιερέα, Αντώνιου Παπανικολάου, γνωστού για το περίφημο έργο που επιτελεί με την οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου», η Δημοτική Αρχή του Βόλου και μαζί της όλη η τοπική κοινωνία, στηρίζουν τις ελπίδες για μια μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο μεγάλο πρόβλημα του Ορφανοτροφείου Βόλου, τα παιδιά του οποίου τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί από διοικήσεις τύπου Αγραφιώτη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ήδη ο πατέρας Αντώνιος, με τη μεσολάβηση του γνωστού βιομηχάνου, κ. Κώστα Λούλη, έχει συνομιλήσει με τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, και κατ αρχήν είναι θετικός για να αναλάβει και αυτό το βαρύ φορτίο και εκκρεμεί μια τελική συνάντηση για τη διευθέτηση όλων των λεπτομερειών. Αν υπάρξει καταληκτική συμφωνία, τότε ο πατέρας Αντώνιος θα είναι ένα από τα δύο μέλη που θα προτείνει ο Δήμος Βόλου και φυσικά δεν τίθεται θέμα αμφιβολιών για το ποιος θα αναλάβει την προεδρία του πολύπαθου Ιδρύματος.

Να θυμίσουμε ότι πολύ πρόσφατα ο Βολιώτης επιχειρηματίας, Κώστας Λούλης, δώρισε το πολυτελές του σπίτι που βρίσκεται μέσα σε ένα αγρόκτημα 25 στρεμμάτων, στην περιοχή του Διμηνίου, στην «Κιβωτό» προκειμένου να δημιουργηθεί μια ακόμη δομή, ικανή για τη φιλοξενία 80 παιδιών.