Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 03:27
Τοπικά

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας το «σφύριγμα» για τελικό – «Εγκληματική» για την πόλη θα είναι η άρνησή της






Στον Βόλο και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί τελικά, στις 6 Μαΐου, ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μετά από τις έντονες και συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου και η μόνη επιφύλαξη που υπάρχει είναι η διστακτικότητα που εκδηλώνεται από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Μέχρι χθες το μεσημέρι θεωρούνταν σχεδόν σίγουρο ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο, αλλά χάρις στις παρεμβάσεις τόσο του Αχιλλέα Μπέου, όσο και του Δήμου, τόσο προς την ΕΠΟ όσο και προς τις διοικήσεις των δύο ΠΑΕ ήρθε η μεγάλη ανατροπή υπέρ του Βόλου.

Δεν απομένει, λοιπόν, παρά  η σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να διεξαχθεί στο Βόλο ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αφού τόσο η ΕΠΟ, όσο και οι δυο ΠΑΕ συμφώνησαν για το Πανθεσσαλικό.

Θα είναι πραγματικά εγκληματικό σε βάρος της ίδιας της πόλης η οποιαδήποτε ευθυνοφοβία κάποιων υπευθύνων της ΕΛΑΣ ή η συμμόρφωσή τους σε πιθανές κομματικές υποδείξεις του παρασκηνίου, να οδηγήσουν σε ματαίωση της απόφασης γιατί η Αστυνομία δεν θα μπορεί, υποτίθεται, να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.