Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 08:54
Τοπικά

Στεφανοβικείο: Ακρωτηριάστηκε αγρότης, πατέρας δυο παιδιών






Δραματική εξέλιξη είχε μια συνηθισμένη αγροτική δουλειά για έναν 40χρονο πατέρα δύο παιδιών, που πήγε σε μια μονάδα επεξεργασίας στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας για να κάνει διαλογή φυστικιών και το χέρι του εγκλωβίστηκε στο μηχάνημα διαλογής με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί!

Ο άτυχος άντρας έβαλε στο μηχάνημα τα φυστίκια που είχε περισυλλέξει από τα κτήματα της μητέρας του αλλά, άγνωστο πώς, όταν το έθεσε σε λειτουργία, εκείνο του έπιασε το χέρι. Οι κραυγές πόνου του κινητοποίησαν έναν άλλον παραγωγό ο οποίος βρισκόταν εκεί και διέκοψε τη λειτουργία του μηχανήματος και ειδοποίησε την Πυροσβεστική. Κατάφερε, όμως, να απεγκλωβίσει μόνος του τον 40χρονο και τον μετέφερε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Η κατάσταση του τραυματία ήταν ιδιαίτερα σοβαρή και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο «Αχιλλοπούλειο» Γενικό νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να σώσουν το χέρι του, αλλά δεν τα κατάφεραν και αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν. Ο άτυχος 40χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ το αστυνομικό τμήμα Βελεστίνου διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του τραγικού ατυχήματος.