Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 05:50
Τοπικά

Στάση αναμονής στο μπλόκο των Μικροθηβών – Στο συλλαλητήριο αγρότες από το μπλόκο Αερινού






Στάση αναμονής από τους αγρότες του μπλόκου των Μικρθηβών. Οι προτάσεις με τις θέσεις των αγροτών από τα μπλόκα Μικροθηβών, Τεμπών και Προμαχώνα εστάλησαν χθες στη Βουλή, σε όλα τα κόμματα και τον πρωθυπουργό. Το «κλειδί» όπως τόνιζαν χθες οι αγρότες των Μικροθηβών βρίσκεται στα χέρια της κυβέρνησης. Θα περιμένουμε απαντήσεις επί των θεμάτων που έχουμε θέσει για να ξεκινήσει ο διάλογος.

Σήμερα όπως και τις προηγούμενες μέρες όλοι οι παρακαμπτήριοι δρόμοι παρέμειναν ανοιχτοί, ενώ κλειστή είναι η Εθνική οδός στον κόμβο όπως και από τις αρχές των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Με πούλμαν στην Αθήνα το μπλόκο του Αερινού

Στην Αθήνα θα δώσουν το παρών αύριο Παρασκευή αγρότες που συντάσσονται με το μπλόκο που έχει στηθεί, χωρίς να κλειστούν δρόμοι, στο ύψος του Αερινού. Με επικεφαλής τον Νίκο Αγγελή αρκετοί αγρότες που συμπορεύονται και συμφωνούν με τα αιτήματα που θέτει το μπλόκο της Νίκαιας και του Πανελλαδικού, προγραμματίζουν αύριο νωρίς το πρωί μετάβαση στην Αθήνα, όχι με τα τρακτέρ τους αλλά με λεωφορείο που θα ναυλωθεί για αυτό το σκοπό.