Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:36
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπαραγμός στην κηδεία του συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου!






Το τελευταίο «αντίο» στον συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου Κωνσταντίνο Πανανά είπαν το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι του, στην Άρια Ναυπλίου. Η εξόδιος ακολουθία για τον 34χρονο υποπλοίαρχο κάτω απο τον συνεφιασμένο ουρανό του Ναυπλίου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αρίας. Ο συγκυβερνήτης στην τραγωδία με το ελικόπτερο, ήταν μόλις 34 ετών, παντρεμένος, πατέρας ενός παιδιού, ηλικίας 4,5 ετών και σε λίγο καιρό, εάν η μοίρα δεν έπαιζε αυτό το τραγικό παιχνίδι, θα κρατούσε στα χέρια του και το δεύτερο παιδί του.

Το φέρετρο με την σορό του ήρωα αξιωματικού ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία ενώ άγημα και η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και απέδωσε τιμές. Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του Μαριάννα, οι γονείς του, καθώς κι ο Ιερέας πεθερός του Ανδρέας Ζαφείρης. Παρατεταμένα χειροκροτήματα συνόδευσαν τον επικήδειο που εκφωνήθηκε από έναν συνάδελφο του, ανάμεσα σε επιφωνήματα ήρωας και αθάνατος…

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος συγκυβερνήτης μπήκε τελευταία στιγμή στο ελικόπτερο, καθώς το δικό του είχε παρουσιάσει βλάβη. “Ο γιος μου έπεσε υπέρ πατρίδος. Ήταν μάχιμος αξιωματικός. Αποφοίτησε δεύτερος από την σχολή ναυτικών δοκίμων. Δεν ήταν ούτε ένστολος, ούτε υπάλληλος. Του αξίζει τιμή, διότι στη ζωή του αποφάσισε να φυλάξει Θερμοπύλες” έλεγε ο πατέρας του.