Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 05:46
Τοπικά

Σπάει το απόστημα στα τοπικά ΜΜΕ – Ζέτα Μακρή: Μου είπαν κατάμουτρα ότι θα μου επιτίθενται επειδή συνομιλώ με το Μπέο!!!






Το απόστημα με την κατάσταση που έχει παγιωθεί στις σχέσεις πολιτικής εξουσίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης φαίνεται πως επιτέλους σπάει, χάρις στην αποφασιστικότητα του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου.

Πλέον πολλοί ανοίγουν τα στόμα τους και αποκαλύπτουν πρόσωπα και καταστάσεις που βεβαίως δεν εκπλήσσουν ιδιαίτερα (όποιος πει το αντίθετο ή αφελής είναι ή υποκριτής), αλλά επιβεβαιώνουν τις σοβαρές καταγγελίες στις οποίες είχε προχωρήσει ο κ. Μπέος, γνωρίζοντας ο ίδιος τις πιέσεις που του ασκούσαν για να μην γίνεται καθημερινά στόχος συκοφαντικών επιθέσεων.

Χθες το μεσημέρι στην εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου, στο TRT, η πρώην υφυπουργός και βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, κ. Ζέτα Μακρή, μετά την επίθεση και τη σφοδρή κριτική που δέχτηκε από το δίδυμο Καρεκλίδη –Τασσοπούλου, αναφορικά με τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές στην τοπική ΝΔ, ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε ευθέως ότι ο μεν Καρεκλίδης της δήλωσε ευθέως ότι όσο συνομιλεί με το Μπέο θα δέχεται επιθέσεις (στο σημείο αυτό ανάλογη αποκάλυψη έκανε και ο ίδιος ο Σωτ. Πολύζος) και ότι η Κατερίνα Τασσοπούλου της «Θ» της επιτίθεται γιατί ανήκει στο περιβάλλον Σκοτινιώτη και η ίδια ήταν αντίπαλός του στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.