Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 08:12
ΒόλοςΤοπικά

Σοκ στο Βόλο – Πέθανε ο πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου






Προδομένος από την καρδιά του, “έφυγε” σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου Δημήτρης Γαρουφαλιάς. Ο άτυχος άνδρας υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριο μέλος της κοινωνίας του Βόλου και πέθανε από ανακοπή καρδιάς, αφού υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στην αυλή του πατρικού του σπιτιού στον Κισσό. Στις 6.30 το απόγευμα ο 63χρονος ζαλίστηκε και κάθισε στο έδαφος. Η σύζυγός του καλούσε απεγνωσμένα για βοήθεια όμως το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κατέφθασε άμεσα στον τόπο δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό. Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στην πόλη του Βόλου.
Ο Δημήτρης Γαρουφαλιάς ήταν πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου εδώ και 25 χρόνια. Ηταν εκείνος που τη δημιούργησε από το μηδέν. Εφτασε να διοργανώνει άπειρες εκδηλώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα, καθιερώνοντας τον Βόλο στην κορυφή του πανελλήνιου μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ο εκλιπών ήταν συνταξιούχος υδραυλικός. Ηταν παντρεμένος και από τον γάμο του είχε αποκτήσει τέσσερις κόρες και εφτά εγγόνια.