Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:03
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στην υπόθεση της Κεφαλονιάς: Αποχαιρέτησε τη νεκρή φίλη του μέσω Facebook και μετά αυτοκτόνησε






Νέα εξέλιξη γύρω από τη μυστηριώδη υπόθεση με τους δύο νέους στην Κεφαλονιά που βρέθηκαν νεκροί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ενώ στην αρχή οι πληροφορίες έκαναν λόγο για σατανιστική τελετή με διπλή αυτοκτονία, πλέον όλα δείχνουν ότι η 23χρονη Βουλγάρα αυτοτραυματίστηκε, χωρίς ωστόσο να προκύπτει από κάπου ότι είχε πρόθεση να αυτοκτονήσει. Μάλλον απλώς κάτι πήγε στραβά.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο Γερμανός φίλος της προσπάθησε να τη σώσει και να σταματήσει την αιμορραγία, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι, λίγο αργότερα έβαλε και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Το τι συνέβη τα λεπτά πριν ο 30χρονος Γερμανός αυτοκτονήσει έφερε στο φως ρεπορτάζ του ΑΝΤ1. Έτσι, λοιπόν, τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου ο Γερμανός αυτόχειρας της Κεφαλονιάς έγραψε δύο σχόλια στο Facebook κάτω από μια ανάρτηση της Lilia από τον Ιούνιο του 2017.

Το πρώτο σχόλιο είναι οι στίχοι από ένα τραγούδι των Aesthetic Perfection, με τίτλο «Dying in the Worst Way» («Πεθαίνοντας με τον χειρότερο τρόπο»). Από αυτό ξεχωρίζει ο στίχος «συγγνώμη αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Και υποφέρω από όλα αυτά. Ζω εδώ αλλά πεθαίνω με τον χειρότερο τρόπο».

Ιδού οι στίχοι του:

Το δεύτερο σχόλιο ήταν ένα σχόλιο αποχαιρετισμού. «Σε αγαπώ Λιζ, για πάντα, θα ξαναβρεθούμε στην επόμενη ζωή, σε παρακαλώ περίμενέ με», έγραψε ο 30χρονος:

Όπως εκτιμάται, λίγο μετά από αυτό το σχόλιο ο νεαρός μπήκε στην τουαλέτα της βίλας στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς και αυτοκτόνησε μαχαιρώνοντας τον εαυτό του στο στήθος.

Η μαρτυρία-κλειδί

Για τον 30χρονο μίλησε η πρώην φίλη του. Ανέφερε ότι ο ήταν ένα άτομο με βεβαβημένο ψυχολογικό παρελθόν, λέγοντας μάλιστα ότι της είχε στείλει ηχητικό μήνυμα με το οποίο τής έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει και την ευχαριστούσε για όσα είχαν ζήσει μαζί.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο 30χρονος παρακάλεσε την πρώην φίλη του με αυτό το μήνυμα, το οποίο βρίσκεται στα χέρια των γερμανικών Αρχών, να ζήσει τη ζωή της και να μην κάνει τα ίδια λάθη με εκείνα που έκανε στο παρελθόν την περίοδο που ήταν μαζί.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το μήνυμα αυτό φέρεται να το έστειλε ο 30χρονος Γερμανός την ώρα που ξεψυχούσε η 23χρονη Βουλγάρα. Η σορός του 30χρονου θα μεταφερθεί τη Δευτέρα στη Γερμανία, ενώ ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για να γίνει κάτι ανάλογο με τη σορό της Βουλγάρας φίλης του.

Τι είπε η ιατροδικαστής

Στο μεταξύ, η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα τόνισε στο patrisnews ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς δεν προέκυψαν σχετικά ευρήματα.

«Ξεκίνησε πιθανότατα ως αυτοτραυματισμός και των δύο, καθώς υπάρχουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι προσπαθούν μόνοι τους να το κάνουν. Επειδή πρόκειται για αγγεία, αν αυτό “στραβώσει” για οποιοδήποτε λόγο, ο θάνατος μπορεί να επέλθει οποιαδήποτε στιγμή», είπε στην εφημερίδα «Πατρίς» η κ. Τσιόλα και πρόσθεσε ότι ο 30χρονος αντιλήφθηκε πιθανότατα την αρνητική εξέλιξη στο τραύμα της 23χρονης και προσπάθησε να προλάβει το θάνατό της.

«Ο 30χρονος διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα, καθώς έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι υπήρχε κάποιου είδους περιποίηση και φροντίδα (σ.σ. πετσέτες, κ.ά.). Αν ήταν ο στόχος τους να καταλήξουν και οι δύο, δεν θα παίρνανε πετσέτες», σημείωσε και πρόσθεσε ότι η κοπέλα απεβίωσε πρώτα, εξέλιξη που πιθανότατα οδήγησε τον 30χρονο Γερμανό στην αυτοχειρία.

«Πρώτα απεβίωσε η κοπέλα από αιμορραγία, της οποίας ο αυτοτραυματισμός ήταν μεγαλύτερης βαρύτητας και για αυτό πήρε άλλη τροπή. Ο άνδρας καρφώθηκε με μαχαίρι στον θώρακα», επισήμανε η ιατροδικαστής Πατρών, ενώ σε ερώτηση για το αν ο θάνατος μπορεί να αποδοθεί σε κάποιου είδους τελετουργικό απάντησε ότι δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο που να μπορεί να αποδοθεί σε σατανιστική τελετή ή κάτι άλλο παρεμφερές.

«Δεν γνωρίζουμε αν είχαν εμπλακεί σε κάτι τέτοιο, υπάρχουν κάποια ευρήματα που όμως δεν είναι αποδεικτικά», κατέληξε η κ. Τσιόλα.

Πηγή:  iefimerida.gr, με πληροφορίες από : ΑΝΤ1, Alpha, patrisnews –