Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 22:54
Άλλες Ειδήσεις

Σοκαριστικές προβλέψεις Νοστράδαμου για το 2017: θάνατοι, σεισμοί, πόλεμοι!






Σοκάρουν οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2017! Θάνατοι, φυσικές καταστροφές και πόλεμοι… Που θα γίνουν;

Αυτές είναι οι δέκα πιο συγκλονιστικές προφητείες του Νοστράδαμου για τη χρονιά που έρχεται…

1. Η Κίνα θα παίξει σημαντικό ρόλο στις παγκόσμιες εξελίξεις. Θα εδραιωθεί η κυριαρχία της ως καθοριστικού παράγοντα σε όσα συμβούν στον πλανήτη το 2017.

2. Μεγάλος σεισμός θα πλήξει τις ΗΠΑ. Πιθανότατα θα συμβεί στην πολιτεία της Καλιφόρνια και θα είναι πολλά ρίχτερ.

3. Θα αρχίσει η πτώση των ΗΠΑ. Με τον Τραμπ στην ηγεσία τους οι Αμερικανοί θα δουν την χώρα τους να ταλανίζεται από μεγάλλα σκάνδαλα.

4. Θα πεθάνει ο Πάπας! Σύμφωνα με τον Νοστράδαμο, ο θάνατος του ηγέτη των Καθολικών θα συμβεί εντός της επόμενης χρονιάς.

5. Η Ιταλία θα πληγεί από μεγάλη οικονομική κρίση.

6. Εμφύλιοι πόλεμοι θα πλήξουν πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής, μια περιοχή που θα ζήσει δραστικές γεωπολιτικές αλλαγές εντός του 2017.

7. Πολέμους θα προκαλέσει και η υπερθέρμανση του πλανήτη. Οι τρομοκράτες, επίσης, θα χρησιμοπιήσουν υπέρ τους την έλλειψη φυσικών πόρων.

8. Παγκόσμιο Ολοκαύτωμα, η εμφάνιση του Αντίχριστου ή τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Υπάρχουν προφητείες και για τα τρία, αλλά μόνο ένα θα συμβεί εντός του επόμενου έτους.

9. Για το τέλος υπάρχουν και δύο αισιόδοξες προφητείες… Το 2017 θα είναι η χρονιά του Ήλιου… Η αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας θα έχει θετικό αντίκτυπο στις οικονομίες.

10. Θα πατήσουμε άλλους πλανήτες!