Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 15:38
Αθλητικά

Σιγουριά στη Νίκη Βόλου για τη δικαίωσή τους






Εκδικάστηκε σήμερα από το Πρωτοδικείο Κατερίνης η αίτηση ανακοπής των Νέων Αθλητών Νίκης κατά της απόφασης για μεταφορά έδρας και μετονομασίας του Βόλος ΝΠΣ.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης, πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των Νέων Αθλητών Νίκης, έκανε ο νομικός σύμβουλος της Νίκης Βόλου κ. Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ από την πλευρά των Νέων Αθλητών κατέθεσε ως μάρτυρας το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου κ. Νίκος Αγγελάρας.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, στη Νίκη Βόλου θεωρούν δεδομένη την δικαίωση τους, κάτι άλλωστε που αποτυπώνεται και από τις δηλώσεις του πρώην προέδρου των “κυανόλευκων” Σάκη Τζήμα σε ραδιοφωνικό σταθμό -οι οποίες αν και αμφιβόλου αξίας προφανώς και τις υιοθετούν οι παράγοντες της Νίκης Βόλου- σύμφωνα με τις οποίες η υπόθεση αυτή είναι ήδη κερδισμένη και ότι περιμένουν την έκδοση της απόφασης μέσα στο Μάρτιο.

Αλλωστε είναι δεδομένο ότι η Νίκη Βόλου προσβλέπει σε αυτή την εξέλιξη, ώστε να διεκδικήσει την άνοδό της εις βάρους του Βόλος ΝΠΣ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, καλό θα ήταν οι παράγοντες της Νίκης Βόλου να μην προκαταβάλλουν καμία απόφαση και κυρίως να μην τρέφουν ελπίδες τον κόσμο, διότι η υπόθεση αυτή είναι δύσκολη και ας ισχυρίζονται το αντίθετο.

Ως εκ τούτου ας αναμένουμε από το Δικαστήριο την απόφαση.