Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 23:13
Τοπικά

Σε εξέλιξη έργα οδοποιίας στη Νέα Ιωνία






Ξεκίνησαν από το Τμήμα Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου τα έργα οδοποιίας στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ιωνίας, έργα τα οποία και θα συνεχιστούν σε διάφορα σημεία, καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ειδικότερα, αυτό το διάστημα στρώνονται νέοι τάπητες στην οδό Γανοχώρας μεταξύ Δορυλαίου και Προύσσης ενώ οι εργασίες περιλαμβάνουν ανακατασκευή των ρείθρων καθώς και τοποθέτηση νέων ταπήτων. Τις επόμενες μέρες οι εργασίες θα συνεχιστούν στην οδό Μυριοφύτου μεταξύ Δορυλαίου και Χρήστου Λούλη καθώς και στην οδό Πάριδος από Ιασονίδη έως Δαβάκη.

odoΌπως προαναφέρθηκε τα έργα οδοποιίας θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι και στόχος είναι έως και το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν να έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο κομμάτι των συντηρήσεων που έχει προγραμματίσει η Υπηρεσία μετά από αυτοψίες και λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των πολιτών.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Σταυρίδης τόνισε πως η υπηρεσία συνεχίζει τις συντηρήσεις των δρόμων και στη Νέα Ιωνία με την εφαρμογή νέων ταπήτων, όπου έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα. “Όλα αυτά τα έργα έχουν βασικό σκοπό να βελτιώσουν τις συνθήκες κίνησης των αυτοκινήτων, των μοτοποδηλάτων και των ποδηλάτων στους δρόμους καθώς επίσης και να μειώσουν τις πιθανότητες ατυχημάτων. Πρόκειται για έργα που ουσιαστικά συμβάλλουν στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών κάτι που αποτελεί πρώτιστο μέλημα της παρούσας δημοτικής αρχής”.

odo1