Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 17:53
Τοπικά

Σε βουβή διαμαρτυρία μετατράπηκε το μνημόσυνο για τα τρία αγγελούδια






Με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, και τη θλίψη ζωγραφισμένη στα μάτια τους, οι κάτοικοι Στεφανοβικείου και Ριζομύλου βρέθηκαν στο σημείο όπου πριν από δύο χρόνια τρία αγγελούδια έχασαν  τόσο άδικα τη μάχη γα τη ζωή

Η επιμνημόσυνη δέηση μετατράπηκε για μία ακόμη φορά σε μία βουβή διαμαρτυρία, για το γεγονός ότι δύο χρόνια μετά αυτός ο δρόμος παραμένει «καρμανιόλα».

Συντετριμμένοι και απαρηγόρητοι οι γονείς των δύο κοριτσιών που χάθηκαν μέσα σε μία νύχτα, αλλά και οι γονείς του Φίλιππου. Και οι δύο οικογένειες βιώνουν την αβάσταχτη απώλεια με απόλυτο θρήνο.Στο σημείο όπου έχει τοποθετηθεί το μνημείο για τα τρία παιδιά, φίλοι των παιδιών ντυμένοι στα μαύρα μοίραζαν λευκά τριαντάφυλλα, ενώ οι μαύρες σημαίες που τοποθετήθηκαν δίπλα από το μνημείο, υπενθυμίζουν κάθε μέρα την υποχρέωση της Πολιτείας να κάνει το καθήκον της, καθιστώντας αυτό το δρόμο ασφαλή για τη διέλευση των οχημάτων.

Ο δρόμος της Π.Ε. Οδού Βόλου – Λάρισας, έκλεισε για λίγη ώρα στο ύψος του μνημείου, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο, ενώ στο τέλος αυτού ελευθερώθηκαν τρία λευκά περιστέρια και αφέθηκαν τρία μπαλόνια με τα ονόματα της Ιωάννας, της Κατερίνας και του Φίλιππου.