Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 08:28
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

“Σε ένα λεπτό” έως μια… αιωνιότητα με τον Πρόεδρο!






Σε επικοινωνιακή καταιγίδα έχει αποδυθεί τις τελευταίες μέρες ο Νίκος Αγγελέτος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Βόλος, Έξυπνη πόλη” και πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών (αλήθεια, γιατί είναι λειτούργημα;) Γραφείων Κηδειών, κάτι που σημαίνει ή ότι είναι πολύ large ή ότι από τα ΜΜΕ κάνουν κονέ στη βάση του περίφημου «κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον…». Να ενθουσιάστηκαν για την υποψηφιότητά του, μάλλον χλομό φαίνεται…

Σε site, λοιπό, που φιλοξενεί μια ενδιαφέρουσα στήλη με τίτλο «ένα λεπτό με τον…» διαβάσαμε μια παρουσίαση με τον κ. Αγγελέτο, που απάντησε σε δέκα ερωτήσεις. Ομολογούμε ότι σε κάποιες εξ αυτών μείναμε με απορίες και σπεύδουμε να τις μοιραστούμε μαζί σας, μήπως γίνουμε όλοι σοφότεροι. Διαβάστε:

✓ Το πιο εκνευριστικό πράγμα που μπορείς να βιώσεις μέσα στο 24ωρο είναι… η ασυνέπεια.

Πολύ ασαφές και με πολλές ερμηνείες… η ασυνέπεια ως προς τι; Στις πληρωμές; Μα άλλοι πληρώνουν… Στον χρόνο προσέλευσης; (μπρρρ… που να ξέρεις πόσο λάδι έχει το καντηλάκι σου;)… στα συναισθήματα; ( τι να πεις για το μοιρολόι της αλληνής;). Γι αυτό σας λέω, ενοχλητικό για τον πρόεδρο, δυσνόητο για μας…

Είναι και εκείνος ο θαυμασμός για τον Ουίνστον. Τον Τσώρτσιλ. Που είχε τις ίδιες περίπου, απόψεις, με τον δικό μας πρόεδρο. Προσέξτε:

✓ Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου είναι… η αισιοδοξία γιατί σύμφωνα με τον Ουίνστον Τσώρτσιλ «Ένας αισιόδοξος βλέπει μια ευκαιρία σε κάθε καταστροφή. Ένας απαισιόδοξος βλέπει μια καταστροφή σε κάθε ευκαιρία».

Να με συγχωρείτε Πρόεδρε, με όλο το σεβασμό στο λειτούργημά σας, αλλά το να βλέπεις μια ευκαιρία σε κάθε καταστροφή, δεν είναι αισιοδοξία, αλλά ανατριχίλα! Βέβαια στο δικό σας επάγγελμα μπορείς να το δεις κι έτσι, αλλά σε αυτά, ημών των υπολοίπων, άστα να πάνε… μη σε βρει, που λένε…

Και είναι κι άλλα ακόμα, αλλά θα κλείσουμε με την κορυφαία ατάκα του προέδρου, που ομολογούμε, μια αναστάτωση μας έφερε.

✓ Αν έπρεπε να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου με μια ατάκα αυτή θα ήταν… δεν κοιτάω ποτέ πίσω γιατί τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας.

Τι να πούμε εμείς; Μακάρι Πρόεδρε να σου πάνε όλα καλά, μόνο εμείς να μην βρεθούμε μπροστά σου (άσε που δεν είμαστε και τα καλύτερα, πίστεψέ με…)!

(Σημ. Πρόεδρε λίγο χιούμορ προσπαθούμε να κάνουμε, τέτοια είναι η στήλη, χωρίς παρεξήγηση, ε;)