Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 11:42
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεξ με τρία ευρώ στην Πάτρα!






Ομάδες γυναικών συνοδεία ανδρών Ρομά,κάνουν εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες της Πάτρας. Τελευταίο “θύμα” της δράσης τους, ηλικιωμένος Πατρινός στην περιοχή του Ακταίου.

Ο άνδρας προ ημερών επισκέφθηκε με την οικογένεια του, έχοντας μαζί του και το εγγονάκι του την παραλία. Λίγα λεπτά αργότερα έκαναν την εμφάνιση τους δυο Ι.Χ αυτοκίνητα από τα οποία αποβιβάστηκαν γυναίκες και άνδρες Ρομά, μαζί με ανήλικα παιδιά.

Την ώρα που ο ηλικιωμένος έκανε μια βόλτα στην παραλία έχοντας απομακρυνθεί από τον πολύ κοσμο, τον προσέγγισε ένας νεαρός Ρομά και επιχείρησε να του “πιάσει” την κουβέντα …χωρίς ωστόσο απότελεσμα, σε δευτερόλεπτα την εμφάνιση της έκανε μια γυναίκα ρομά που δεν δίστασε να πλησιάσει τον άνδρα και να του προτείνει σεξ έναντι 3 ευρώ!!!

Ο άνδρας σαστισμένος αρνήθηκε, η νεαρή όμως επέμενε εμποδίζοντας τον να φύγει λέγοντας του χαρακτηριστικά: “έλα δεν θέλεις γυναίκα..με τρια ευρώ”!

Και ενώ ο ηλικιωμένος προσπαθούσε να την αποφύγει μη δίνοντας σημασία στα λεγόμενα της, τότε μπροστά του εμφανίστηκαν δυο άνδρες που επιχείρησαν να του “φράξουν” το δρόμο…

Τελικά ο άνδρας, επιταχύνοντας τον βηματισμό του, κατάφερε να “ξεφύγει” εμφανώς σοκαρισμένος.

 

Πηγή: dete.gr