Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:24
ΒόλοςΤοπικά

Σήμερα η ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων από την Φιλοζωική Ομάδα Βόλου

Αδέσποτα κουτάβια που βρίσκονται σε ειδικό χώρο, περιμένουν να υιοθετηθούν από πολίτες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Δήμου Αθηναίων για την Παγκόσμια Μέρα των Ζώων, Αθήνα, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ





Σήμερα Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, η ΦΙ.Ο.Β. (Φιλοζωική Ομάδα Βόλου) διοργανώνει στο ARTE LIBRE GALLERIA (πολυχώρος Τσαλαπάτα), στον Βόλο, ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων και bazaar με χειροποίητες κατασκευές, από τις 11.00 έως τις 17.00.
«Η ημέρα υιοθεσίας, είναι η τέλεια ευκαιρία, για να γνωρίσετε από κοντά «τα αδεσποτούλια μας», καθώς και την ομάδα που τα φροντίζει. Μαζί μας θα είναι και αδέσποτα από το Δημοτικό Κυνοκομείο Βόλου!

Οι τετράποδοι φίλοι που θα υιοθετηθούν θα είναι εμβολιασμένοι, στειρωμένοι, αποπαρασιτωμένοι και θα φέρουν ηλεκτρονική σήμανση!
Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν προμήθειες, όπως ξηρή τροφή (κροκέτες) ή κονσέρβες για σκύλους, αμπούλες και κολάρα εξωτερικής αποπαρασίτωσης, χάπια αποπαρασίτωσης, περιλαίμια, οδηγούς, μπολάκια φαγητού, παιχνίδια για ζώα και κουβέρτες, για χρήση στα αδέσποτα από τους εθελοντές της ΦΙ.Ο.Β.» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση.