Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 21:45
LIFE

Σάλος με τον Φουρθιώτη – Άφησε υπαινιγμούς για την Ρούλα Κορομηλά που δεν έχει παιδιά (video)






Σε αμηχανία έφερε το πάνελ της εκπομπής του η ατάκα του Μένιου Φουρθιώτη για τη Ρούλα Κορομηλά.

Ο Μένιος Φουρθιώτης στην εκπομπή του «Αποκαλυπτικά», μετά την αναφορά στην Ρούλα Κορομηλά και στην απάντηση που θα έδινε αργότερα , θέλησε να “αλλάξει θέμα” και απευθύνθηκε στην Νανά Παλαιτσάκη, στην Αλεξάνδρα Τσόλκα και στην Νάνσυ Νικολαϊδου που είναι μανούλες και μίλησε για τον ιερό ρόλο της μητέρας και όπως είπε είναι ένα δώρο που κάνει ο Θεός στις μανούλες που τους στέλνει παιδιά για να τα μεγαλώσουν με ήθος και αξιοπρέπεια, ενώ υποστήριξε πως ο θεός δεν κάνει λάθη…

Ως γνωστόν η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει καταφέρει να γίνει μητέρα, αν και το προσπάθησε πάρα πολύ και πρόσφατα μέσα από την εκπομπή της, ο Γιώργος Θεοφάνους είχε αποκαλύψει πως αρρώστησε από αυτή την προσπάθεια…
Η φράση του Μένιου Φουρθιώτη «Ο Θεός δεν κάνει λάθος για το ποιά θα κάνει μανούλα» έφερε σε αμηχανία τις τρεις συνεργάτιδές του στην εκπομπή και αυτό φάνηκε στις απαντήσεις τους.

 

Η εκδίωξη της Ρούλας Κορομηλά από το κανάλι Ε

 

Με μία δημόσια επιστολή προς τα Μέσα, η Ρούλα Κορομηλά έδωσε τη δική της απάντηση για το ταραχώδες τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι Epsilon.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως η παρουσιάστρια παραιτήθηκε από το κανάλι μετά από έντονο καβγά με τους ιθύνοντες. Πλέον έρχεται και η επίσημη επιστολή της κ. Κορομηλά, για να λύσει τις απορίες.

 

Πήγαν να μου φορτώσουν τον Μένιο Φουρθιώτη

“Τρεις ημέρες πριν την προγραμματισμένη μετάβαση τη δική μου, των συνεργατών και συντελεστών και όλων των καλεσμένων της εκπομπής στην Σύρο που αποτελούσε επιθυμία του σταθμού, την Δευτέρα στις 20-6-2016 με κάλεσε ο κ.Φίλιππος Βρυώνης μαζί με τον κ. Μένιο Φουρθιώτη και την κα Πολίνα Τόλη και επιχείρησαν αυθαίρετα, αιφνιδιαστικά και μονομερώς να μου επιβάλλουν ως συμπαρουσιαστή τον κ. Μένιο Φουρθιώτη με ύφος επιτακτικό και απειλητικό.

Δεν ήταν δυνατόν να υποκύψω σε de facto καταστάσεις που δεν προβλέπονταν ούτε συμβατικά και με μείωναν ως επαγγελματία και ως άνθρωπο και στη δικαιολογημένη απολύτως άρνησή μου που την κοινοποίησα και μέσω email του πληρεξουσίου δικηγόρου μου στον Τ/Σ, ο σταθμός άμεσα και παντελώς αναιτιολόγητα και αντισυμβατικά δημοσίευσε δελτίο Τύπου μετά από κάποιες ώρες με ανυπόστατο περιεχόμενο, γιατί τα πραγματικά περιστατικά έχουν όπως ακριβώς αναφέρονται στο παρόν δελτίο τύπου”.

Μεταξύ άλλων, η κ. Κορομηλά ξεκαθαρίζει για τις οικονομικές οφειλές προς τους συνεργάτες της:

“Θεωρώ δευτερεύον να επισημάνω ότι υπάρχουν σημαντικές οικονομικές οφειλές και προς εμένα, αλλά πρωτίστως με ενδιαφέρει η εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων του σταθμού προς τους συνεργάτες μου, καθώς μάλιστα πληροφορούμαι σήμερα από τους ίδιους ότι αυθαιρέτως ο σταθμός επιχειρεί να υποβαθμίσει τις υπηρεσίες των συντελεστών και να μειώσει τις συμφωνηθείσες αμοιβές τους”.
Η επίσημη απάντηση της παρουσιάστριας αναλυτικά:

«Σε απάντηση των κακοηθέστατων αναφορών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και αναπαράγονται συλλήβδην και άκριτα σχετικά με την διακοπή της συνεργασίας μου με τον Τ/Σ Ε ΤV παραθέτω τα ακόλουθα:

Εγώ από την πλευρά μου από την έναρξη της συνεργασίας μου έχω τηρήσει στο έπακρον όλες τις συμβατικές μου υποχρεώσεις.

Αντιμετώπισα από την αρχή αρνητικό κλίμα που εστιαζόταν πρωτίστως στην άρνηση του Τ/Σ να εκπληρώνει τις ανειλημμένες συμβατικές οικονομικές του υποχρεώσεις στους συντελεστές της εκπομπής.

Θεωρώ δευτερεύον να επισημάνω ότι υπάρχουν σημαντικές οικονομικές οφειλές και προς εμένα, αλλά πρωτίστως με ενδιαφέρει η εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων του σταθμού προς τους συνεργάτες μου, καθώς μάλιστα πληροφορούμαι σήμερα από τους ίδιους ότι αυθαιρέτως ο σταθμός επιχειρεί να υποβαθμίσει τις υπηρεσίες των συντελεστών και να μειώσει τις συμφωνηθείσες αμοιβές τους.

Ο Τ/Σ γνώριζε άριστα το κόστος κάθε επεισοδίου, καθώς η εκπομπή αποτελεί εσωτερική παραγωγή υπό την δικήτου ευθύνη και όλα τα υπόλοιπα είναι προσχήματα και στηρίζονται σε αναληθείςπροϋποθέσεις.

Τρείς ημέρες πριν την προγραμματισμένη μετάβαση τη δική μου, των συνεργατών και συντελεστών και όλων των καλεσμένων της εκπομπής στην Σύρο που αποτελούσε επιθυμία του σταθμού, την Δευτέρα στις 20-6-2016 με κάλεσε ο κ.Φίλιππος Βρυώνης μαζί με τον κ. Μένιο Φουρθιώτη και την κα Πολίνα Τόλη και επιχείρησαν αυθαίρετα, αιφνιδιαστικά και μονομερώς να μου επιβάλλουν ως συμπαρουσιαστή τον κ. Μένιο Φουρθιώτη με ύφος επιτακτικό και απειλητικό.

Δεν ήταν δυνατόν να υποκύψω σε de facto καταστάσεις που δεν προβλέπονταν ούτε συμβατικά και με μείωναν ως επαγγελματία και ως άνθρωπο και στη δικαιολογημένη απολύτως άρνησή μου που την κοινοποίησα και μέσω email του πληρεξουσίου δικηγόρου μου στον Τ/Σ, ο σταθμός άμεσα και παντελώς αναιτιολόγητα και αντισυμβατικά δημοσίευσε δελτίο Τύπου μετά από κάποιες ώρες με ανυπόστατο περιεχόμενο, γιατί τα πραγματικά περιστατικά έχουν όπως ακριβώς αναφέρονται στο παρόν δελτίο τύπου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σταθμός άσκησε αφόρητες πιέσεις στους συνεργάτες μου ανεπιτυχώς να μεταβούν στην Σύρο με παρουσιαστή τον κ. Φουρθιώτη, οργανώνοντας μέχρι και τις τελευταίες λεπτομέρειες της παρουσίασης με την ονομασία “Μια βραδιά κάτω από τα αστέρια” με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη, εκπομπή που διαφημίσθηκε και ανακοινώθηκε δημοσίως και από την εκπομπή του σταθμού με τίτλο “Πρωϊνούλι”.

Σας επισυνάπτω το σχετικό e-mail που έχω αποστείλει την 20/6/2016 μέσω τουπληρεξουσίου δικηγόρου μου:

Σε σχέση με την σύμβαση συνεργασίας της κας Κορομηλά με τον σταθμό E TV καταρχήν η εντολέας μας διαμαρτύρεται έντονα για την αντισυμβατική σας συμπεριφορά δεδομένου ότι ουδεμία συμβατική πρόβλεψη και δέσμευση αντίστοιχα υφίσταται για τυχόν συμπαρουσίαση της εκπομπής! Πρόκειται για απόφαση του σταθμού μονομερή και αυθαίρετη και δεν δεσμεύει συμβατικά την εντολέα μας, ενώ αντίθετα αποτελεί ευθεία παραβίαση της σύμβασης από μέρους σας! Σας καλούμε να σεβαστείτε τους όρους της σύμβασης την οποία η εντολέα μας τηρεί απόλυτα, σας δηλώνουμε ότι η εντολέας μας εμμένει στη σύμβαση και στους όρους αυτής και σας καλεί να απέχετε από κάθε αντισυμβατική και ετσιθελική συμπεριφορά. Τέλος σας δηλώνει ότι επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός της και απαίτησης από τις αυθαίρετες ενέργειές σας και σας καλεί εντός προθεσμίας τριών ημερών από λήψεως του παρόντος να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας που προβλέπονται στον όρο 3 της σύμβασης.

Ρούλα Κορομηλά

 

Πηγή: iefimerida.gr