Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 01:20
Αθλητικά

Ραντεβού με Κοντονή ο Ερασιτέχνης






Συνάντηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή προγραμματίστηκεγια τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 στο γραφείο του Υφυπουργού.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου αναφέρονται τα εξής: “Στη συνάντηση θα παραστεί η τριμελής επιτροπή που έχει συστήσει ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 , αντιπροσωπεία του ΓΣ Εργοτέλη ενώ  στη συνάντηση  μας θα πλαισιωθούμε και από την Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών  κα. Χρυσοβελώνη Μαρίνα και τους Βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Μεικόπουλο Αλέξανδρο και Μπουκώρο Χρήστο , έτσι ώστε πιο δυναμικά να θέσουμε τις απόψεις μας γύρω από το νέο αθλητικό νόμο ενώ από τη πλευρά του Υφυπουργείου θα παραστούν  και οι νομικοί σύμβουλοι του Υφυπουργού.

Ακολούθως η αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου θα συναντηθεί , στη Βουλή , με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνη του κοινοβουλευτικού τομέα αθλητισμού κα. Άννα Καραμανλή και με το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρο Κωνσταντινέα , προκειμένου να τους ενημερώσουμε για τις θέσεις μας γύρω από τα χρέη των παρελθουσών διοικήσεων έτσι ώστε , στα πλαίσια του εφικτού , στον νέο αθλητικό νόμο , να συμπεριληφθεί  διάταξη η όποια αφενός να μην αφήνει εκτεθειμένους όσους οφείλουν οι υπό εκκαθάριση ΠΑΕ αφετέρου , τα χρέη αυτά ,  να μην ταλανίζουν και είναι αποτρεπτικά για τους ανθρώπους οι όποιοι θα ασχοληθούν μ΄αυτές (ΠΑΕ) στο μέλλον ,  εφόσον φυσικά η ομάδα μας ανέλθει σε επαγγελματικές κατηγορίες”.