Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 17:21
LIFE

Ρέμος, Di Caprio, Bamboleo: Όλα όσα έγιναν στη συναυλία της χλιδής στο Nammos (video)






Ο Αντώνης Ρέμος, για 7η συνεχή χρονιά, έδωσε τον δικό του παλμό και ξεσήκωσε το κοινό της Μυκόνου με τις μοναδικές του επιτυχίες! Στο πλευρό του φέτος ήταν οι Gipsy Kings,οι οποίοι άνοιξαν το πρόγραμμα μεταφέροντας όσους βρέθηκαν στη συναυλία σε μια πιο ρομαντική διάθεση.

Το «Bamboleo»,»Volare» ,»Djobi Djoba» είναι μόνο μερικά από αυτά που ερμήνευσαν και έκαναν τον κόσμο να χορεύει. Στη συνέχεια ερμήνευσαν μαζί με τον Αντώνη το «My way» του Frank Sinatra.

Από τη βραδιά δεν έλειψαν τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που γέμισαν τον ουρανό και μάγεψαν όλη τη παραλία του Nammos! Η κάμερα του Mykonos Live Tv ήταν εκεί και κατέγραψε τις μοναδικές στιγμές!

Έλληνες, Λιβανέζοι,Τούρκοι και Αμερικανοί ήταν στο κοινό του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή. Ανάμεσα στο κοινό εντοπίσαμε την Ειρήνη Παπαδοπουλου με τον σύντροφο της και νονός της μικρής του κόρης Ελένη,Κώστα Πηλαδάκη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη δημοσιογράφο Έμυ Λιβανίου με τα παιδιά και τη μαμά της!

Αυτός όμως που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν, προς το τέλος της βραδιάς, ο Leonardo Di Caprio. Ο διάσημος ηθοποιός, απομακρυσμένος από τα τραπέζια, διασκέδασε έχοντας δίπλα του τη νέα του σύντροφο,Nina Agdal.