Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 13:04
LIFE

Ρέμος για Παντελίδη: «Η ζωή συνεχίζεται μέχρι να έρθει η στιγμή να ανταμώσουμε ξανά» (video)






Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην απώλεια του αγαπημένου του φίλου Παντελή Παντελίδη ο Αντώνης Ρέμος στο Διογένης Studio.

Ο Αντώνης που θα μοιράζεται την σκηνή με την αγαπημένη μας Γλυκερία και τον θρύλο του λαικού τραγουδιού, Χρήστο Νικολόπουλο, κόμπιασε όταν στην εισαγωγή που έκανε πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα του, αναφέρθηκε στην απώλεια του φίλου του.

Ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε στην πίστα το βράδυ της Παρασκευής και ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για τον φίλο του που έφυγε από την ζωή.

«Θέλω να πω ότι δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε τις εμφανίσεις μας την προηγούμενη εβδομάδα γιατί ξέρετε πολύ καλά το τραγικό συμβάν που συνέβη. Εσείς μπορεί να χάσατε έναν καταπληκτικό τραγουδιστή, εμείς οι φίλοι του χάσαμε ένα κομμάτι από την ζωή μας. Θα φροντίσουμε όλοι εμείς οι φίλοι του και όλοι εσείς που τον αγαπάτε να τον κρατήσουμε ζωντανό μέσα στις καρδιές μας με τα τραγούδια του και να θυμόμαστε όλα όσα έχουμε ζήσει μαζί του. Η ζωή συνεχίζεται ώσπου να έρθει η στιγμή να ανταμώσουμε όλοι μαζί ξανά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή την αγάπη που δείξατε γι’αυτό το παιδί…Θα πηγαίναμε στην Αυστραλία με τον Παντελή που ήταν ένα όνειρο ζωής».