Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:31
Τοπικά

Ράγισαν… καρδιές στο τελευταίο αντίο του 11χρονου Αλέξανδρου






Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 11χρονου Αλέανδρου που έχασε τη ζωή του ενώ έπαιζε μπάλα προχθές το απόγευμα με φίλους του στο Άσυλο και μάλιστα μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδελφού του.

Η κηδεία του μικρούλη Αλέξανδρου Μπουμπούτελα, έγινε από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου παρουσία πλήθος κόσμου που έσπευσε να συλλυπηθεί την οικογένειά του για την πρόωρη, άδικη και αιφνίδια απώλεια. Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου ήταν και μικρά παιδιά που παρέμειναν σοκαρισμένα από το τραγικό περιστατικό που αφαίρεσε τη ζωή από ένα αγγελούδι τόσο αναπάντεχα και απροσδόκητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 11χρονος έχασε τις αισθήσεις του στο Άσυλο προχθές γύρω στις 7.30 το απόγευμα ενώ έπαιζε μπάλα με φίλους του με αποτέλεσμα να επικρατήσουν μεγάλος πανικός και αναστάτωση. Η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που έσπευσε παρείχε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες και έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στον μικρούλη. Ακολούθως διακόμισε τον 11χρονο στο Αχιλλοπούλειο όπου ο μικρούλης διασωληνώθηκε και οι γιατροί συνέχισαν τις προσπάθειες για επαναφορά με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, μαλάξεις, αδρεναλίνη, αλλά δυστυχώς στις 8.20 το βράδυ έγινε γνωστό ότι ο Αλέξανδρος είχε φύγει από τη ζωή.