Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 02:20
Ελλάδα

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της τετράχρονης που πέθανε μετά από εγχείρηση για “κρεατάκια”






Κόσμος συγκεντρώθηκε για να πει το “τελευταίο αντίο”στο τετράχρονο κοριτσάκο, που άφησε την τελευταία πνοή του σε νοσοκομείο της Κρήτης, μετά από μια επέμβαση ρουτίνας, τα λεγόμενα “κρεατάκια”.Σύσσωμη η τοπική κοινωνία της Νεάπολης αποχαιρέτησε το μικρό αγγελούδι, που ο άδικος θάνατος του έχει συγκλονίσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ολόκληρη την Ελλάδα.

Στον Ιερό Ναό της Μεγάλης Παναγίας στη Νεάπολη ράγισαν και οι πέτρες από το θρήνο για το χαμό του μικρού κοριτσιού ενώ όλοι προσπαθούσαν να πουν μια κουβέντα παρηγοριάς στους συντετριμμένους γονείς, που πήγαν το παιδί τους στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας και το πήραν πίσω νεκρό.

 
ΦΩΤΟ από το CRETAPOST

Τραγικές φιγούρες είναι η μητέρα και ο πατέρας της μικρής Μελίνας, που ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν το κακό που χτύπησε την πόρτα τους, ενώ αναζητούν απαντήσεις για το τι έφταιξε και το παιδί τους έχασε τη ζωή του, αφού η πολύωρη νεκροψία που έγινε χθες, δεν οδήγησε σε ασφαλή συμπεράσματα για την αιτία θανάτου του μικρού παιδιού.

Το χρονικό της τραγωδίαςΤην Κυριακή το πρωί η 4χρονη Μελίνα από τη Νεάπολη μπήκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για να κάνει εγχείρηση για “κρεατάκια”. Αρχικά η 4χρονη πέρασε από προεγχειρητικό έλεγχο όπου, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα. Τη Δευτέρα το άτυχο κοριτσάκι μπήκε για το προγραμματισμένο χειρουργείο. Κατά την διάρκεια της ανάνηψης η 4χρονη Μελίνα παρουσίασε επιπλοκές με τους γιατρούς να την διασωληνώνουν ξανά και να την μεταφέρουν σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο ΠΑΓΝΗ. Στις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης το 4χρονο κορίτσι άφησε την τελευταία πνοή του.

Πηγή: CretaPost