Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 18:19
Άλλες Ειδήσεις

Πόσο συχνά σκέφτονται το σεξ άντρες και γυναίκες;






Στο σεξ -πού αλλού;- έχουν οι άνδρες το μυαλό τους. Αυτό αποδεικνύεται πλέον και επιστημονικά με Αμερικανούς ερευνητές να επισημαίνουν ότι για το ισχυρό φύλο, το σεξ είναι σχεδόν τόσο σημαντικό όσο το φαγητό.

Σύμφωνα με αμερικανική έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Bild, οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου σκέφτονται τις περισσότερες φορές της ημέρας το κρεβάτι.

Όπως προκύπτει από την έρευνα που διενήργησε το Πανεπιστήμιο του Οχάιο, ο ανδρικός πληθυσμός σκέφτεται το σεξ 19 φορές την ημέρα. Ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής το φαγητό -18 φορές την ημέρα- και ο ύπνος- 12 φορές την ημέρα.

Τα πορίσματα της έρευνας δείχνουν ότι, οι άνδρες σκέφτονται τις περισσότερες φορές το σεξ. Καθημερινά φέρνουν στο μυαλό τους ερωτικά παιχνίδια και σεξουαλικές εμπειρίες ή γενικότερα εικόνες που τους διεγείρουν την φαντασία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι άνδρες σκέφτονται το ίδιο συχνά το σεξ σχεδόν όσο το φαγητό.

Κι ενώ οι άνδρες σκέφτονται 19 φορές την ημέρα το… κρεβάτι, 18 φορές το φαγητό και 12 φορές τον ύπνο, για τις γυναίκες οι προτεραιότητες είναι τελείως διαφορετικές. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται το ωραίο φύλο είναι το φαγητό και όχι το ερωτικό ξεφάντωμα!

Κι όμως, οι γυναίκες σκέφτονται 15 φορές την ημέρα το φαγητό, έντεκα φορές την ημέρα έναν χαλαρωτικό ύπνο ημέρα και δέκα φορές το σεξ. Για τις γυναίκες οι ερωτικές περιπτύξεις έρχονται στην τρίτη θέση αφού έχουν πολλά άλλα πράγματα να σκεφθούν, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Bild.

 

Πηγή: protothema.gr