Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 07:03
Αθλητικά

Πόσο περισσότερο θα κοντύνουν κάποιοι τον Ολυμπιακό Βόλου






Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν σήμερα το απόγευμα στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Καλλιθέας.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Από νωρίς το μεσημέρι η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου είχε ενημερωθεί για την παρουσία στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού του προπονητή του Βόλος Ν.Π.Σ. Χουάν Φεράντο και του τιμ μάνατζερ της ομάδας Ακη Πέτρου προκειμένου να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση. Προφανώς και η απάντηση των διοικούντων τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν θετική. Ετσι λοιπόν λίγο πριν από τις 6.00 μ.μ. οι άνθρωποι του Βόλος Ν.Π.Σ. έφτασαν στον γήπεδο και κάθισαν σε ένα από τα μπουθ του σταδίου, χωρίς μάλιστα να γίνουν αντιληπτοί από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που εκείνη τη στιγμή ήταν δεν ήταν 200.

Και χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό, περίπου στο 20ο λεπτό ο πρόεδρος της Δ.Ε. του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης, μπαίνει μέσα στο μπουθ και ζητάει από τον Ακη Πέτρου και τον Χουάν Φεράντο να βγουν από το μπουθ. Κατά σύμπτωση την ίδια ακριβώς στιγμή οι εκπρόσωποι του Βόλος Ν.Π.Σ. γίνονται αντιληπτοί από τους λιγοστούς φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι αρχίζουν να τους βρίζουν και να απαιτούν να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Από την πλευρά του φυσικά, ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης όταν του ζητήθηκε να παρέμβει για να ηρεμήσει τα πνεύματα, απλά υποστήριξε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Λογικό αν κρίνουμε από το… ανάστημα του.

Προκειμένου λοιπόν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφευχθούν τα χειρότερα ο προπονητής και ο τιμ μάνατζερ του Βόλος Ν.Π.Σ. αποχώρησαν από το γήπεδο.

Και το ερώτημα είναι το εξής: Αφού ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης είχε σκοπό να διώξει από το γήπεδο τους εκπροσώπους του Βόλος Ν.Π.Σ., γιατί απάντησε θετικά στο αίτημά τους να βρεθούν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού; Μήπως γιατί ήθελε να δημιουργηθεί το επεισόδιο και να φανεί αρεστός στους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου; Η απάντηση δική σας.

Το ακόμα χειρότερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι εκτός από τους εκπροσώπους τους Βόλος Ν.Π.Σ. προπηλακίστηκαν και πέντε ποδοσφαιριστές της νέας ομάδας, οι οποίοι είχαν πληρώσει κανονικά το εισιτήριο τους. Και αντί να τους πούνε ένα ευχαριστώ που άφησαν στον Ολυμπιακό Βόλου 25 ευρώ, τους έβριζαν κιόλας.

Ολα αυτά που συνέβησαν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ για το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου και απλά αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι κάθε μέρα που περνάει ολοένα και κονταίνει ο Ολυμπιακός Βόλου.