Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 16:41
Τοπικά

Πόλος έλξης ο Βόλος – Βουλιάζει από κόσμο






Η σημερινή τελευτή έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην παραλία του Βόλου, είναι δεδομένο θα προσελκύσει το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων Βολιωτών, οι οποίοι θα ξεχειλίσουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Ωστόσο τις μοναδικές στιγμές από τη εκδήλωση που θα αποκαλύψει το Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης θα απολαύσουν από κοντά και χιλιάδες επισκέπτες από γειτονικές πόλεις, οι οποίοι θα ταξιδεύσουν σήμερα στο Βόλο, μόνο και μόνο για να απολαύσουν κάτι το ξεχωριστό. Κάτι το μοναδικό. Κάτι που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στη χώρα.

Την ίδια στιγμή, οι κρατήσεις στο ξενοδοχεία της πόλης για το διάστημα των εορτών έχουν χτυπήσει «κόκκινο», καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένονται χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας,  προκειμένου να ζήσουν με ξεχωριστό τρόπο τη μαγεία και των φετινών Χριστουγέννων. Αλλωστε η εικόνα του Χριστουγεννιάτικου Βόλου είναι γνωστή πλέον σε κάθε γωνιά της χώρας, γεγονός που έχει φέρει την πρωτεύουσα της Μαγνησίας στην κορυφή των τουριστικών προορισμών για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το σίγουρο είναι ότι τόσο σήμερα όσο και όλες τις υπόλοιπες ημέρες, ο Βόλος θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλης της χώρας και ταυτόχρονα οι Βολιώτες θα έχουν έναν ακόμη λόγο να αισθάνονται ευλογημένοι που ζουν στην ομορφότερη πόλη της Ελλάδας.