Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 11:11
ΒόλοςΤοπικά

Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους – Χωρίς ρεύμα Αγριά, Κ. Λεχώνια και Καλά Νερά






Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν το βράδυ της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου είχαν ως αποτέλεσμα την ,πτώση αρκετών δέντρων. Η πρώτη περίπτωση που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Βόλου και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ήταν ένα μεγάλο δέντρο μπροστά από το σχολικό συγκρότημα Μουρτζούκου στην οδό Επτά Πλατανίων στον Βόλο.

Άλλα δύο μεγάλα δέντρα έπεσαν στα Λεχώνια και στην Αγριά, ενώ λαμαρίνες αποκολλήθηκαν από σπίτι στην περιοχή Αστέρια Αγριάς και απέκλεισαν για λίγο την κυκλοφορία στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, μέχρι να περισυλλεγούν από τον ιδιοκτήτη τους και τις υπηρεσίες.

Τα συνεργεία του Δήμου Βόλου και των αρμόδιων υπηρεσιών παραμένουν σε επιφυλακή καθόλη τη διάρκεια της νύχτας για τυχόν νέα περιστατικά.

 

Χωρίς ρεύμα Αγριά, Κ. Λεχώνια και Καλά Νερά 

Επιπλέον παρατηρήθηκαν προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε για αρκετή ώρα η περιοχή της Αγριάς, των Κάτω Λεχωνίων και των Καλών Νερών. Πέραν της μεγάλης βλάβης στο δίκτυο Κ. Λεχωνίων -Καλών Νερών, διακοπές ρεύματος υπάρχουν σε τμήματα της Κάτω Γαντζέας, της Ν. Δημητριάδας, Αλλης Μεριάς και ένα κομμάτι της Βιομηχανικής Περιοχή Βόλου.

Σε όλα τα σημεία όπου καταγράφηκαν βλάβες στο δίκτυο βρίσκονται συνεργεία της ΔΕΗ και εργάζονται προκειμένου να αποκαταστήσουν την βλάβη στο δίκτυο.