Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 05:04
Αθλητικά

Πρόταση σωτηρίας από Μπατζιάκα






Επιστολή προς τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Νίκο Τσεκούρα απέστειλε σήμερα ο αντιδήμαρχος Βόλου και πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Τάσος Μπατζιάκας.

Ο κ. Μπατζιάκας μέσω της επιστολής του αυτής, ζητάει από τον Ερασιτέχνη να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να βρεθούν πενήντα επιφανείς Βολιώτες που θα συγκεντρώσουν άμεσα το ποσό των 150.000 ευρώ (3.000 ευρώ έκαστος). Ποσό που κατά την εκτίμησή του απαιτούνται, ώστε να φτάσει η ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Παράλληλα φυσικά, ο κ. Μπατζιάκας τονίζει στην επιστολή του ότι θα είναι ο πρώτος που θα καταθέσει το ποσό των 3.000 ευρώ με σκοπό να κάνει την αρχή σε ένα εγχείρημα που πιστεύει ότι θα στεφθεί με επιτυχία.

Αναλυτικά η επιστολή του Τάσου Μπατζιάκα προς τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου:

Προς πρόεδρο Ερασιτέχη Ολυμμπιακού Βόλου,

κ. Νίκο Τσεκούρα

Κύριε Πρόεδρε,

Ως άνθρωπος με πολυετή συμμετοχή και προσφορά ιδιαίτερα στα πράγματα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, και βλέποντας τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου, απευθύνομαι σε σας και σας ζητώ να αναλάβετε την αναγκαία πρωτοβουλία ώστε η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Footballeague.

Σύμφωνα με τις δικές μου εκτιμήσεις και με όσα στοιχεία έχουν περιέλθει υπόψη μου, το ποσό που απαιτείται για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός κυμαίνεται περί τα 150.000 ευρώ και προς τούτο προτείνω να γίνει μια κίνηση προκειμένου το ποσό αυτό να καλυφθεί από τη συνεισφορά πενήντα φίλων του Ολυμπιακού, με την αναγκαία, προφανώς, οικονομική δυνατότητα.

Δείχνοντας και την πίστη που έχω στην επιτυχία της προσπάθειας αυτής, πρώτος σας καταθέτω ποσό τριών χιλιάδων ευρώ, ως το αναλογούν μερίδιο της δικής μου συμμετοχής.

Με τιμή

Τάσος Μπατζιάκας

Αντιδήμαρχος Βόλου, πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΘ, οδοντίατρος

Εν αναμονή

Επειτα από την εξέλιξη αυτή, είναι ξεκάθαρο ότι με συντονισμένες κινήσεις είναι πιθανό να υπάρξει φως στο τούνελ, αρκεί φυσικά η πρόταση του Τάσου Μπατζιάκα να βρει κι άλλους 49 συμπαραστάτες, οι οποίοι θα διαθέσουν για την αγαπημένη τους ομάδα το ποσό των 3.000 ευρώ.

Μία πρόταση που μοιάζει αν μη τι άλλο εφικτή. Και ίσως είναι η μοναδική εφικτή, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει ο Ολυμπιακός Βόλου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου

Εν αναμονή, λοιπόν, των εξελίξεων