Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 12:35
Τοπικά

Προσαγωγές υπόπτων για τον βιασμό στη Σκιάθο






«Σκούπα» εξαπέλυσαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος στη Σκιάθο για να εντοπίσουν τον άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα που φέρεται να βίασε μια μεθυσμένη 19χρονη Νορβηγίδα τουρίστρια τα ξημερώματα του Σαββάτου. Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν μπει επτά ύποπτοι που έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται.

Η νεαρή Νορβηγίδα δεν έχει αναγνωρίσει κάποιον από τους υπόπτους ως τον άγνωστο που την βρήκε να περιφέρεται σε ένα αλσύλλιο κοντά στο αεροδρόμιο και την εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέλησή της. Έτσι, το πιθανότερο είναι ότι θα αφεθούν ελεύθεροι, εκτός αν προκύψουν στοιχεία σε βάρος τους από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε χθες στην 19χρονη αλλοδαπή στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Η νεαρή κοπέλα είχε φύγει μόνη και υπό την επήρεια αλκοόλ από ένα μπαρ στο οποίο διασκέδαζε με άλλες τρεις φίλες της που έκαναν διακοπές μαζί και προσπαθούσε να βρει το ξενοδοχείο της, αλλά έχασε τον δρόμο και βρέθηκε στην ερημική τοποθεσία όπου έπεσε στα χέρια του βιαστή. Μάλιστα, ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει χθες για την πατρίδα της, αλλά το ταξίδι της αναβλήθηκε λόγω των εξελίξεων.