Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 08:21
Τοπικά

Προβλήματα υγείας αντιμετώπιζε η 58χρονη που βρέθηκε πνιγμένη στον Άναυρο






Προβλήματα υγείας αντιμετώπιζε η 58χρονη γυναίκα από την Πολωνία την οποία εντόπισαν χθες το πρωί εργάτες της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Βόλου, στη θαλάσσια περιοχή Αναύρου.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε με τα ρούχα στη θάλασσα πνιγμένη και η πρώτη εικόνα είναι ότι δεν φέρει κακώσεις και τραύματα και η σορός της παραμένει στο Νοσοκομείο, καθώς το Λιμεναρχείο Βόλου, που κάνει προανάκριση, βρίσκεται σε συνεννόηση με την Πρεσβεία της Πολωνίας στον Πειραιά, που ψάχνει να βρει συγγενείς της για να κληθούν, αν επιθυμούν, να παραστούν στη διαδικασία.

Η γυναίκα ζούσε το τελευταίο διάστημα στο Βόλο, φιλοξενούμενη στο σπίτι αλλοδαπής και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Βόλου με προβλήματα αλκοολισμού, ενώ φαίνεται ότι έπασχε από Αλτσχάιμερ ή Πάρκινσον, στοιχείο που εξετάζουν οι υπηρεσίες του Νοσοκομείου Βόλου.

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας αυτές τις μέρες δε λειτουργεί και η σορός της 58χρονης παραμένει στο Νοσοκομείο, ενώ αν η Πρεσβεία ζητήσει να προχωρήσουν οι διαδικασίες, η σορός της μπορεί να σταλεί σε ιατροδικαστή στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

από το thessaliatv.gr