Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 17:17
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Που την πονεί και που την σφάζει!…






Πραγματικά είναι να λυπάται κανείς την πορεία της κ. Νατάσσας Οικονόμου, σε ό,τι αφορά βεβαίως την πολιτική της παρουσία και μόνο, που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αλλωστε, και το σημειώνουμε αυτό ως παρηγοριά, κοινή είναι η τύχη όσων με τον ένα ή το άλλο τρόπο συνέδεσαν την πολιτική τους παρουσία με τον Πάνο Σκοιτνιώτη (πάρτε παράδειγμα τον θρυλικό Γιαννάκο, που απλώς συμπληρώνει το βουλευτικό ψηφοδέλτιο, όπως φάνηκε και από την χθεσινή εκδήλωση στο Βόλο).

Ακόμα συνεχίζεται το παραπολιτικό «κράξιμο» για την προσπάθειά της να υπονομεύσει την υποψηφιότητα του ΚΙΝΑΛ, για το Δήμο Βόλου, που είναι ο Απ. Παπαδούλης και προφανώς όχι εκείνη, όπως διακαώς επιθυμούσε τόσο η ίδια, όσο και ο Πορφυρογέννητος μέντοράς της, αναζητώντας μια ρεβάνς για τη νίλα που τους επιφύλαξε ο Αχιλλέας Μπέος.

Διαβάστε δυο σημερινά χαρακτηριστικά σχόλια:

Έτοιμη από καιρό…

Γράφει λοιπόν ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ: «Tα όσα υπαινίχθηκε ευθέως μεν, αλλά χωρίς ονοματεπώνυμο ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Παπαδούλης καταγγέλλοντας υπονόμευση της υποψηφιότητάς του, έσπευσε να επιβεβαιώσει με την επίθεση που εξαπέλυσε στο πρόσωπό του η επικεφαλής της «Επιλογής Ευθύνης» Νατάσα Οικονόμου, χαρακτηρίζοντας εκτός όλων των άλλων «σχιζοφρενική» την ανακοίνωση Παπαδούλη σε ραδιοφωνικές της δηλώσεις. Οποιος μάλιστα άκουσε την κ. Οικονόμου, συνειδητοποίησε ότι απαντούσε «σαν έτοιμη από καιρό» ένα πράγμα. Ούτε γραμμένη να την είχε την απάντηση…»

Η αφιέρωση Παπαδούλη στη Νατάσα Οικονόμου

Και διαβάζουμε στο thenewspaper.gr:: «Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση Παπαδούλη την εβδομάδα που πέρασε για όσους έστησαν πολιτικές καριέρες κάνοντας βόλτες στα κομματικά μαγαζιά. Σήμερα φιλοξενούμενος στο ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ, ερωτηθείς για την θητεία Πάνου Σκοτινιώτη και για το αν έγινε η σωστή ανάλυση στα δημοτικά πράγματα, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου σημείωσε με νόημα: «Είναι πολιτική παλικαριά αν κάποιος βγει και πει έκανα 10 λάθη, ενώ η συγνώμη θεωρείται για μένα η μεγίστη πολιτική πράξη».

Κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση της επικεφαλής της «Επιλογής Ευθύνης» κ. Νατάσας Οικονόμου στην ανακοίνωσή του, αρκέστηκε στο να της αφιερώσει το τραγούδι «Χαιρετίσματα στην εξουσία»…»