Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:38
Παραπολιτικά

Πολιτικά αφελής ή…υπονομευτής;






Δυο-τρεις μέρες πριν την γιορτή του Κρασιού, ο επίδοξος ΝεοΑγχιαλάρχης, Θεολόγης Διαμαντένιας, προσήλθε στην Εισαγγελία Βόλου, εν χορδαίς και οργάνοις, και κατήγγειλε ότι στην περιοχή του λειτουργεί ένα άτυπος «σκουπιδότοπος», ζητώντας να ληφθούν μέτρα. Το γεγονός ότι ο σκουπιδότοπος ή χωματερή ή άλλως πως λέγεται βρίσκεται έτσι επί σειρά πολλών ετών δεν τον απασχόλησε ιδιαίτερα όλο αυτό τον καιρό. Ευαισθητοποιήθηκε παραμονές των μεγάλων και απόλυτα επιτυχημένων εκδηλώσεων για τη γιορτή Κρασιού!

Λίγες μέρες μετά τη γιορτή του Κρασιού στο συγκεκριμένο σημείο εκδηλώθηκε φωτιά. Ο Αγχιαλάρχης ήταν πάλι παρών να καταγγείλει μέσα στο υπονοούμενο και τον υπαινιγμό ότι την επομένη, της εκδήλωσης της φωτιάς, επρόκειτο να ανοίξουν οι προσφορές για την εργολαβία που είχε δώσει ο Δήμος για μεταφορά των σκουπιδιών, άρα – άφηνε να εννοηθεί – κάποια συμπαιγνία υπάρχει!

Και επειδή ο Διαμαντένιας δεν είναι ούτε κατά τι εξυπνότερος από όλους εμάς τους κοινούς θνητούς, ή πιο ευφάνταστος, ας μας επιτραπεί και σ’ εμάς να αναρωτιόμαστε αν η φωτιά εκδηλώθηκε γιατί υπήρχε η εργολαβία ή εκδηλώθηκε γιατί υπήρξε η καταγγελία στην Εισαγγελία! Και πάντως ο πολιτικά ανεπαρκής Θεολόγης θα πρέπει να εξηγήσει στους συμπολίτες του αν ακόμη και εν ονόματι της φιλοδοξίας του επιτρέπεται να αποδεικνύεται αφελής ή.. προβοκάτορας υπονομεύοντας εκδηλώσεις όπως αυτή της Γιορτής Κρασιού…