Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 03:41
Τοπικά

Πολίτες αποδοκίμασαν άγρια σε εκδήλωση στο Volos Palace τον περιφερειάρχη Λάρισας, Κώστα Αγοραστό






Στόχος άγριων αποδοκιμασιών από πολίτες του Βόλου, έγινε πριν λίγη ώρα προσερχόμενος στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο Βόλο, ο Περιφερειάρχης Λάρισας, Κώστας Αγοραστός.
Οι πολίτες που τον συνάντησαν έξω από το ξενοδοχείο Volos Palace, του παραπονέθηκαν για την εχθρική του συμπεριφορά προς το Βόλο και την αντίστοιχη μεροληπτική του, υπέρ της Λάρισας, όπως εκδηλώνεται με πολύ συγκεκριμένες ενέργειες.
Προκλητικός και εριστικός ο και χαλίφης της Λάρισας αποκληθείς, επιχείρησε να επιρρίψει ευθύνες στο Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, γεγονός που εξόργισε τους πολίτες που τον αποδοκίμασαν άγρια, υποχρεώνοντας τον να απομακρυνθεί βιαστικά.

Πλέον για την πόλη του Βόλου ο Αγοραστός είναι persona non grata, παρά την απαράδεκτη κάλυψη που του παρέχουν κάποιοι τοπικοί υπάλληλοί του, σε βάρος των συμφερόντων της τυπικής μας κοινωνίας.

(Σημ. Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπήρξε ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας ή δήλωση της γνωστής κυρίας, για το αν μεταξύ των πολιτών που τον «έκραξαν» ήταν και κάποιος Κινέζος!)