Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 13:20
Άλλες Ειδήσεις

Ποιο είναι το πιο γελοίο πράγμα που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ;






Eντάξει το έχουμε πει πολλές φορές: Το σεξ είναι από μόνο του αρκετά αστείο και γελοίο, μιας και είναι δύσκολο να μη συμβούν σχεδόν πάντα ευτράπελα και απρόοπτα. Και μπορεί να υπάρχουν αρκετά πράγματα τα οποία όντως προκαλούν γέλιο, το οποίο είναι πάντα θεμιτό στο σεξ, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και κάποια άλλα τα οποία καταντούν από αστεία… απλά γελοία!

Κάναμε ένα μικρό γκάλοπ λοιπόν, ανάμεσα σε αγόρια με το εξής βασικό και… αποκαλυπτικό ερώτημα: Ποιο είναι το πιο γελοίο πράγμα που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ; Η απάντηση λοιπόν, η οποία ομολογούμε ότι συγκέντρωσε αρκετά μεγάλο ποσοστό είναι ο υπερβάλλων ζήλος και κυρίως οι διάφοροι ήχοι τους οποίους συνήθως βγάζουμε χωρίς καν να μας έχουν αγγίξει!

Και ποιος να τους αδικήσει φυσικά, μιας και εκτός του ότι αισθάνονται άσχημα-καθότι σκέφτονται ότι δε νιώθουμε τίποτα και ότι απλά έχουμε προμελετημένο το ότι θα… ερεθιστούμε-το βρίσκουν και άκρως γελοίο, μιας και συνήθως οι ψεύτικοι αυτοί ήχοι, είναι πολύ πιο αλλόκοτοι από τους κανονικούς. Κάντο εικόνα βρε κορίτσι μου: Τα χέρια του ακόμα αρκετά μακριά από οποιοδήποτε σημείο του κορμιού σου, κι εσύ αρχίζεις και βογκάς, σαν την Meg Ryan στη σκηνή του οργασμού. Είναι δυνατόν να σε πιστέψει; Και αν το κάνει, είναι δυνατόν να μην τον θεωρήσεις χαζούλη;

Οπότε άσε τα μουγκρητά για την κατάλληλη στιγμή, και μείνει βουβή, τουλάχιστον μέχρι να νιώσεις κάτι δικό του πάνω σου!

 

Πηγή: queen.gr