Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 01:17
Αθλητικά

Ποιος να συγκριθεί μαζί τους…






Όπως τελείωσε το 2018 έτσι ξεκίνησε το 2019 για τον Βόλο. Με νίκη (2-1) επί της Παναχαϊκής χάρη σε γκολ του χρυσού σκόρερ Βασίλη Μάντζης στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Όπως δηλαδή είχε συμβεί στις 22 Δεκεμβρίου κόντρα στην Κέρκυρα.

Οι παίκτες του Βόλου για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξαν ότι δεν συμβιβάζονται με τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη. Εδωσαν και την ψυχή τους μέχρι το τέλος και δικαιώθηκαν.

Οι πρωτοπόροι της Football League πέτυχαν σπουδαία νίκη και επί της Παναχαϊκής και έκαναν ακόμα ένα βήμα προς της Σούπερ Λίγκα.

Ο Βόλος μπήκε μπροστά στο σκορ στο 15ο λεπτό με τον Γκαλίτσιο έπειτα από κόρνερ, για να ισοφαρίσει η Παναχαϊκή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπαστακό.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έψαχναν το δεύτερο γκολ δημιουργώντας εκατέρωθεν σημαντικές ευκαιρίες.

Ωστόσο, οι παίκτες του Βόλου έδειξαν πιο ψύχραιμοι, πιο ουσιαστικοί και με τον χρυσό σκόρερ Βασίλη Μάντζη, κατάφεραν να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ στο 89ο λεπτό και στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Μία νίκη που επέτρεψε στην ομάδα του Βόλου να διατηρήσει στα ύψη τη διαφορά από τους διώκτες της.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο, Πίτου Γκαρσία, Λούκας (Πίσπας), Πέντα (53’ Ηλιόπουλος), Κότο, Μάντζης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας (41’ Σωτηράκος), Πλέγας (46’ Μουστακόπουλος), Αργυρόπουλος (81’ Καρατσανάκοφ), Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός.