Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 18:01
Αθλητικά

Ποδοσφαιριστές Ολυμπιακού: “Να λυθούν τα συμβόλαια μας, εκτός και αν…”






Την άμεση λύση των συμβολαίων τους ζητούν οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν και δημοσιεύθηκε στο Flnews.gr, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρουν ότι στη συνάντηση που είχαν με τα μέλη του Ερασιτέχνη παρουσία του εκτελούντα χρέη Δημάρχου κ. Θάνου Θεοδώρου και του αντιδημάρχου Δημήτρη Πέγιου, δεν δόθηκε καμία λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Για το λόγο αυτό ζητούν την άμεση λύση των συμβολαίων τους, εκτός και αν τους δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις ότι η ομάδα θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

H ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου όπως δημοσιοποιήθηκε από το Flnews.gr

“Εμείς οι εναπομείναντες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου συναντηθήκαμε σήμερα με τον πρόεδρο και τα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου παρουσία του εκτελούντα χρέη Δημάρχου κ. Θάνου Θεοδώρου και του Αντιδήμαρχου κ. Δημήτρη Πέγιου.
Ωστόσο από τη συνάντηση αυτή δεν δόθηκε καμία λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Σεβόμαστε πλήρως τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Ωστόσο επειδή είμαστε οικογενειάρχες και επαγγελματίες ζητάμε την άμεση λύση των συμβολαίων μας, εκτός αν μας εγγυηθούν ότι η ομάδα θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα”.

 

Εκ μέρους όλων των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών
Οι αρχηγοί

Δημήτρης Αρβανίτης
Σταμάτης Καρράς
Νίκος Μπουτζίκος