Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 17:52
Αθλητικά

Ποδοσφαιρικό τουρνουά φιλίας και αλληλεγγύης στο Βόλο






Ένα τουρνουά γεμάτο αλληλεγγύη και συναισθήματα φιλίας και συναδέλφωσης των λαών συνδιοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), η Ομάδα Υποστήριξης Προσφύγων Βόλου και η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) σε συνεργασία με τον επικουρικό της ταμείο (ΕΤΑΣ).

Πρόκειται για το 1ο τουρνουά φιλίας ποδοσφαίρου 5Χ5 που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της Σχολής ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας στο Βόλο.

Στο 1ο τουρνουά Φιλίας θα πάρουν μέρος η ομάδα ποδοσφαίρου Προσφύγων που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις ΜΟΖΑ στο Βόλο, η ομάδα Α.Σ. Δημητριάς της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος που αποτελείται από ΡΟΜΑ της περιοχής, η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου που μετείχε πρόσφατα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δικηγόρων, η ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, καθώς και η μικτή ομάδα παλαιμάχων Νίκης και Ολυμπιακού Βόλου (η συμμετοχή της ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί). Πιθανή η συμμετοχή και ποδοσφαιρικής ομάδας της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε)

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η Ιερά Μητρόπολης Δημητριάδος, το Επικουρικό Ταμείο της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε, η εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ, η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας και ο Ιατρικός Σύλλογος Βόλου.