Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 18:05
Αθλητικά

Ποδοσφαιρική γιορτή ετοιμάζει ο Volos NFC εν όψει Αμβρυσσέα






Αλλη μία ποδοσφαιρική γιορτή ετοιμάζει η διοίκηση του Volos NFC στον αυριανό αγώνα με τον Αμβρυσσέα Διστόμου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση του Volos NFC:

 

Επειτα από δύο αγωνιστικές ο Volos NFC επιστρέφει στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης όπου υποδέχεται τον Αμβρυσσέα Διστόμου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η διοίκηση του Volos NFC, για μία ακόμη εντός έδρας αναμέτρηση στοχεύει να μετατρέψει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σε μία ποδοσφαιρική γιορτή, ώστε να επιστρέψει η οικογένεια στο γήπεδο. Γι αυτό το λόγο καλεί όλους τους μικρούς μαθητές μαζί με τους συνοδούς τους να βρεθούν στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, ώστε να δώσουν ξεχωριστό χρώμα στις εξέδρες του γηπέδου.

Σημειώνεται ότι στα παιδιά, κατά την είσοδό τους στις εξέδρες του γηπέδου, θα μοιραστούν δωρεάν μπλουζάκια στα χρώματα της ομάδας, ενώ θα τους δοθεί και από ένα αναψυκτικό ή χυμό.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Υδρας) αλλά και από τη Θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη) ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τα πάρκινγκ του σταδίου, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη).